Прогнози за 02.09.2017

Футболни прогнози

Двата европейски гранда – Испания и Италия, ще трябва да решат съдбата на първата позиция в група G на световните квалификации за световното по футбол в Русия. Националите на Мексико от своя страна ще могат да си осигурят участие за световното по футбол още в днешната среща, при успех срещу отбора на Панама.

Задължителна победа в днешната среща ще бъде целта пред националите на Хърватия в домакинството им на Косово, ако искат да запазят първото си място в група I. Националите на Молдова са без победа от началото на квалификациите, като ще е доста трудно да се противопоставят на съперниците им от Сърбия.

Испания – Италия

Двата европейски гранда ще трябва да решат лидерството в група G на световните квалификации за мондиала в Русия. Голямата новина в лагера на испанските национали е завръщането на рекордьора по отбелязани голове за Ла Фурия- Давид Виля. Футболистът не беше получавал повиквателна за националният отбор от Световното първенство през 2014 година.

Последната среща между двата тима завърши с тактическо равенство – 1:1, което със сигурност не би трябвало да се повтори в днешната среща. Формата на двата отбора изглежда перфектна, като в последните си десет изиграни срещи, футболистите нямат допусната загуба.

  • Начало на срещата: 21:45
  • Прогноза: 1, Над 2.5 гола

Мексико – Панама

Домакините в днешната среща ще могат да си осигурят участие за световното по футбол още в днешната среща, при успех срещу националите на Панама. Голямата въпросителна в тима на Мексико е играчът на Рома Хектор Морено, който все още не е възстановен от контузия. Това е сериозен проблем за отбора, след като не само е най- добрият защитник на отбора, но и се вписва успешно и в атакуващата формация на домакините.

Панама от своя страна ще се надява да открадне изненадващо победата, с което да си осигури третото място и възможността да участва на баражите. Последната среща между двата отбора бе през 2016, когато Мексико и Панама завършиха с равенство- 0:0.

  • Начало на срещата: 04:30
  • Прогноза: 1, Над 2.5 гола

Хърватия – Косово

Целта на националите на Хърватия ще бъде единствено и само победа в днешната среща, ако искат да запазят първото си място в група I. Домакините делят лидерството с отбора на Исландия, като единствено по- добрата голова разлика им позволява да бъдат в по- добра позиция. А иначе задачата за успех днес не изглежда никак далечна, с оглед последното място заемано от съперниците им от Косово.

Гостите все още нямат записана победа от началото на квалификации до сега. Общо тимът допусна пет загуби и едва едно равенство. Не така стоят нещата при хърватите, които имат на своята сметка четири победи и по едно равенство и загуба.

  • Начало на срещата: 21:45
  • Прогноза: 1, Над 2.5 гола

Сърбия – Молдова

Последната среща между двата отбора, която се игра през октомври миналата година, завърши с класически резултат за сръбските национали. Повторение на този изход ще бъде от изключително значение за домакините, след като единствено по- добрата им голова разлика им позволява да заемат лидерското място в квалификационна група D за световното по футбол догодина.

Съперниците им от Молдова от своя страна са без победа от началото на квалификациите, като не би изненадало никой факта, че отбора заема последната позиция в таблицата. В последните си пет изиграни срещи, националите на Молдова записаха една победа, две загуби и две равенства. Сърбите от своя страна имат на своята сметка една победа, три равенства и една загуба.

  • Начало на срещата: 19:00
  • Прогноза: 1, Над 2.5 гола