Прогнози за 21.07.2017

Футболни прогнози

Играчите на Ботафого да се възстановят от серията от три последователни загуби, натрупвайки няколко добри резултата, като продължаване на тази серия и срещу Атлетико Паранаенсе ще подобри класирането им. Отбора на Левадия ще е длъжен да спечели домакинството си срещу Транс Нарва, ако иска да запази шансовете си за борба за първото място.

Продължаваме с още една среща в Естония, в която намиращият се в по- добра форма тим на Инфонет очакваме да спечели домакинството си на Парну Вапрус. В Ирландия, Дъндалк изгуби битката с лидерите от Кори Сити за първата позиция, но това ме им пречи да продължат с доброто си представяне и срещу Шамрок Роувърс.

Атлетико Паранаенсе – Ботафого

Футболистите на Ботафого успяха не само да се възстановят от серията от три последователни загуби, които натрупаха в шампионата, но и да обърнат развоя на съдбата си с три победи и едно равенство в последните четири кръга. Тимът заема шестото място във временното класиране на бразилският шампионат, като при успех в днешната среща, ще имат възможността да се изкачи с една позиция нагоре.

Съперниците им от Атлетико вървят в коренно противоположна линия, като в последните шест изиграни кръга, тимът допусна четири загуби и две равенства. Домакинската им форма също не би могла да бъде печелившият фактор, след като на собствен терен, отбора има две победи, едно равенство и три поражения.

  • Начало на срещата: 03:00
  • Прогноза: 2, Под 2.5 гола

Левадия Талин – Транс Нарва

В естонската мейстерлига, тимът на Левадия е задължен да спечели домакинството си срещу петия в класирането Транс Нарва, ако иска да запази шансовете си за борба с Флора Талин за лидерството в шампионата. Разликата между двата отбора се равнява на четири точки, като формата на домакините от Талин показва ясни цели за първото място в таблицата. Отбора все още няма допусната загуба на собствен терен от началото на шампионата насам.

А в последните десет изиграни кръга, играчите на Левадия допуснаха едва две загуби. Гостите от Транс Нарва от своя страна имат на своята сметка три победи, две равенства и четири загуби, играейки на чужд терен. Тимът вече изостава от челните позиции, като разликата с четвъртия- Инфонет е почти десет точки.

  • Начало на срещата: 19:30
  • Прогноза: 1, Над 2.5 гола

Инфонет – Парну Вапрус

Днешната среща между тези два тима изглежда изключително лесна за спечелване от състава на Инфонет. Първо, домакините от Инфонет са четвърти в класирането, докато гостуващият Парну Вапрус заема последното място в Естония. Втората подсказка за добро представяне на Инфонет идва от преките сблъсъци между двата тима. Футболистите на двата отбора има едва две изиграни срещи, като само в последната крайният резултат бе 11-1 в полза на Инфонет.

Общата статистика за голова разлика на състава на Парну е 16-70. Нещо повече, гостите имат ужасяваща серия от една победа и осем загуби, играейки на чужд терен. Домакинската форма на Инфонет е в диаметрално противоположно състояние с шест победи, две равенства и две загуби. Считаме, че всичко казано до тук олицетворя бъдещият краен резултат в днешната среща.

  • Начало на срещата: 19:00
  • Прогноза: 1, Над 2.5 гола

Дъндалк – Шамрок Роувърс

Футболистите на Дъндалк ще имат известен превес преди началото на днешната среща с оглед вчерашната изиграна среща от съперниците им срещу Млада Болеслав от вторият кръг за класиране в груповата фаза на Лига Европа. Шамрок загуби реванша в Чехия, а днес трябва да се концентрира в ирландският шампионат. Състава на Дъндалк изгуби битката с лидерите от Кори Сити, като вече разликата между двата тима се равнява на шестнадесет точки.

Въпреки това, тимът се представя на добро ниво в шампионата, като в последните няколко кръга записа шест победи, три равенства и една загуба. Домакинската им серия също ще изиграе важна роля в днешната среща, след като играчите постигнаха на собствен терен осем победи, едно равенство и едва две загуби.

  • Начало на срещата: 21:45
  • Прогноза: 1, Над 2.5 гола