Прогнози за 20.07.2017

Футболни прогнози

Освен негативният резултат, който играчите на Левски постигнаха срещу Хайдук Сплит в първата среща, в реванша сините ще трябва да се справят и с доста сериозни кадрови проблеми в състава. играчите на Цървена Звезда продължават да изпитват сериозни затруднения играейки далеч от своя стадион, но в домакинството си на Иртиш, очакваме да видим пълният им потенциал.

Отбора на Шамрок Роувърс от своя страна ще има сериозната задача, в гостуването си на Млада Болеслав, да превъзмогне загубата в първата среща с 2-3. Първата среща между Мидтиланд и Ференцварош завърши с тотална доминация за играчите на Мидтиланд, като шансовете на унгарският тим в реванша изглеждат доста нищожни.

Левски София – Хайдук Сплит

Освен негативният резултат, който играчите на Левски постигнаха в Хърватия в първата среща, още лоши новини идват и преди началото на реванша в София. Давид Яблонски и Антонио Вутов, които са неизменни титуляри в състава на сините, няма да могат да вземат участие в днешната среща, като и двамата не можаха да се възстановят от контузии.

При така проявилата се ситуация, Георги Ангелов се очаква да заеме местото в центъра на защитната линия на Левски, а новото попълнение в състава Жорди Гомес ще започне в по- предни линии. Сините няма да могат да се възползват в пълнота на домакинският фактор, тъй като клубът е наказан да изиграе срещата без публика. Въпреки това, задачата пред Левски не изглежда толкова трудна за изпълнение, с оглед разликата от едва един гол от първата среща.

  • Начало на срещата: 20:00
  • Прогноза: 1Х, Над 2.5 гола

Цървена Звезда – Иртиш Павлодар

С началото на новата кампания в Лига Европа, играчите на Цървена Звезда показаха, че изпитват сериозни затруднения, когато трябва да играят далеч от своя стадион. Първата среща на тима в първият кръг от квалификациите срещу малтийският Флориана, завърши по прекрасен начин за феновете на Цървена Звезда. Тогава, сръбските футболисити постигнаха класически резултат, който след това бе последват от равенство в реванша.

Играчите на сръбският гранд бяха си свършили работата в Белград в първата среща, като равенството може и да не се гледа с лошо око. Но след това дойде гостуването на Иртиш Павлодар, което също завърши наравно. Следвайки логиката, то очакваме в днешната среща реванш, домакините от Цървена Звезда да покажат пълният си потенциал и да преминат в следващата фаза на турнира.

  • Начало на срещата: 21:30
  • Прогноза: 1, Над 2.5 гола

Млада Болеслав – Шамрок Роувърс

Играчите на Шамрок Роувърс ще имат доста трудна задача, в гостуването си на Млада Болеслав, след като ирландците загубиха първата среща с 2-3 на собствен терен. Статистиката на отбора показва, че тимът никога не е преминавал в следваща фаза на европейски турнир, след като в първата среща е допуснал поражение като домакин.

За да може да се пребори с негативната статистика, играчите на Шамрок са длъжни да вкарат поне два гола в днешната среща. Двата тима показват сериозен потенциал в атакуващите си линии и както и в Дъблин, така и в реванша в Чехия, очакваме да видим качествен футбол и много положения и пред двете врати.

  • Начало на срещата: 19:00
  • Прогноза: 1, Над 2.5 гола

Мидтиланд – Ференцфарош

Първата среща между двата тима завърши с тотална доминация за играчите на Мидтиланд. Срещата в Унгария във вторият кръг на груповата фаза за Лига Европа видя цели шест гола. Мидтиланд като гост успя да спечели срещата с 4-2, като шансовете на Ференцфарош реванша изглеждат доста нищожни.

Първенството в Дания започна миналата седмица, като играчите на Мидтиланд за тяхно съжаление не показаха същата игра срещу Брьондби. Състава на Мидтиланд допусна четири безответни гола в своята врата.

  • Начало на срещата: 20:00
  • Прогноза: 1, Над 2.5 гола