Прогнози за 23.05.2017

Футболни прогнози

Днешната среща представлява сериозен интерес за отборите на Дъндалк и Дери Сити, в борбата им за челните позиции в крайното класиране. Нов успех в днешната среща срещу ПС Кеми, ще позволи на играчите на Интер Турку директно да атакуват второто място в таблицата.

Домакинският фактор ще изиграе много важна роля за играчите на Номе Калю днешната им среща срещу Транс Нарва. Футболистите на Брей Уондърърс са на крачка от това да изместят втория Дъндалк, но това преминава през трудното гостуване на Дроида Юнайтед.

Дъндалк – Дери Сити

Днешната среща представлява сериозен интерес и за двата съперника. От една страна, играчите на Дъндалк ще трябва да добавят нови три точки към своя актив, ако искат да намалят преднината на лидера на десет точки. От друга страна, Дери Сити е с четири пункта по- малко от днешните им съперници.

При успех, не само че ще съкратят тази разлика, но и ще заемат третата позиция в класирането на ирландският Премиършип. Играчите на Дери Сити се представят повече от добре, като в последните пет кръга не са допускали загуба- три равенства и две победи. Последните два кръга видяха и две поредни победи от страна на Дъндалк, но се наблюдава и сериозно непостоянство в тяхната форма.

  • Начало на срещата: 21:45
  • Прогноза: 1, Над 2.5 гола

Интер Турку – ПС Кеми

Играчите на Интер Турку успяха да запишат победа в миналият кръг на финландският футболен шампионат. Това допълнително ги доближи до челната тройка в класирането. При нов успех в днешната среща, играчите ще могат директно да атакуват второто място.

Съперниците им от своя страна се намират в зоната на изпадащите отбори. Но футболистите на Кеми ще са амбицирани да спечелят срещата, особено когато разликата с десетия в класирането се равнява на точно три точки. Четири последователни загуби, обаче са сериозен товар, който играчите на Кеми ще трябва да преодолеят. А и като гост, тимът не се представя никак добре, с две загуби от два мача.

  • Начало на срещата: 18:30
  • Прогноза: 1, Под 2.5 гола

Номе Калю – Транс Нарва

Разликата между двата отбора се равнява на шест точки. Местата, които заемат са съответно- трето и четвърто. Позицията на играчите от Номе Калю ще е да догонят отборите намиращи се на челните две места.

Домакинският фактор ще изиграе много важна роля в днешната среща, след като футболистите на Номе имат допусната само една загуба на собствен терен.Съперниците им от Транс Нарва не могат да намерят сигурността в своята игра, от което личи и формата им като гостуващ тим- по две победи, равенства и загуби.

  • Начало на срещата: 20:00
  • Прогноза: 1, Над 2.5 гола

Дроида Юнайтед – Брей Уондърърс

Футболистите на Брей Уондърърс са на крачка от това да изместят втория Дъндалк. Разликата между двата тима е само две точки, което ще бъде главният стимул на отбора за отлично представяне в днешната среща. На другият полюс е състава Дроида, който заемат последното място в класирането, но са с еднакъв актив от всички отбори в зоната на изпадащите.

Доста трудно ще им бъде да отмъкнат каквито и да е било точки от отбор, позициониран в челото на класирането. В предишният кръг, играчите на Брей допуснаха изненадваща загуба, което им костваше ценни точки в борбата за първите места във временното класиране. Футболистите на Дроида също не достигнаха до победа в предишният кръг, което от своя страна означава, че тимът има само едно победа от пет изиграни срещи.

  • Начало на срещата: 21:45
  • Прогноза: 2, Над 2.5 гола