Прогнози за 22.05.2017

Футболни прогнози

Евентуална нова победа срещу Генчербирлиги, постигната от Фенербахче ще им позволи да изместят Галатасарай от третото място в класирането на турската супер лига. Играчите на Юргорден ще трябва задължително да стигнат до успех над АИК Стокхолм, ако искат да достигнат до челните места в класирането.

Отбора на Слиго от своя страна ще трябва да измъкне поне точка от днешната среща срещу лидера Корк, ако искат играчите да избягат от зоната на изпадащите отбори. След като Славия стигна до успех над Локо Горна, очакваме вторият мач от плейофната фаза за оцеляване в Първа лига ще протече в по- намалено темпо.

Генчербирлиги – Фенербахче

Евентуална нова победа, постигната от Фенербахче ще им позволи да изместят Галатасарай от третото място в класирането на турската супер лига. Миналият кръг видя равенство между футболистите на Фенербахче и Истанбул ББ. В последните пет кръга, освен споменатото равенство, играчите на Фенербахче постигнаха още една загуба, две равенства и една победа.

Съперниците им от Генчербирлиги от своя страна няма победа в последните си три изиграни срещи- едно равенство и две последователни загуби. Тимът се намира на десетото място в таблицата, далеч от зоната на изпадащите. Добрата им игра като домакин и само двете допуснати загуби на собствен терен, прави днешната среща изключително интригуваща.

  • Начало на срещата: 20:00
  • Прогноза: Х2, Под 2.5 гола

Юргорден – АИК Стокхолм

И двата тима започнаха по приличен начин, представянето си във висшата лига на Швеция. Последните пет кръга видяха три победи и две равенства, постигнати от футболистите на Юргорден. Отборът на Стокхолм от своя страна има на своята сметка три победи и по едно равенство, и поражение.

Играчите на Юргорден ще трябва да компенсират равенството, което записаха миналата седмица, ако искат да достигнат до челните места в класирането. Нова победа, със сигурност ще ги изкачи с едно място до номер четири. Съперниците им от АИК ще имат възможност, ако добавят нови три точки към своя актив да сменят осмото място в класирането, с четвъртото.

  • Начало на срещата: 20:00
  • Прогноза: Х2, Над 2.5 гола

Слиго Роувърс – Корк Сити

Играчите на Корк успяха много бързо да се изстрелят на върха в ирландският Премиършип. С началото на петнадесетият кръг от шампионата, виждаме 13 точки разлика между Корк и Дъндалк, който заема второто място. Но при все, че тимът няма допусната загуба от начало на турнира до сега, първото им място не учудва никой.

Играчите на Слиго от своя страна ще трябва да измъкнат поне точка от днешната среща, ако искат да избягат от зоната на изпадащите. Интересното е, че в последните пет кръга, тимът има една победа, три равенства , но и само една загуба. Март месец, беше последният път, когато двата тима се изправиха един срещу друг. Тогава срещата завърши с победа на Корк Сити с 2-1.

  • Начало на срещата: 21:45
  • Прогноза: 2, Над 2.5 гола

Славия – Локомотив Горна Оряховица

След като белите успяха да надделеят над Локо Горна с класическия резултат от 3-0, вторият мач от плейофната фаза за оцеляване в Първа лига ще протече в по- намалено темпо.Освен ако футболистите от Горна Оряховица не са решили да направят подвиг на терена на Славия.

Играчите на Локомотив имат записана само една победа в последните шест кръга на шампионата. Също така и статистиката им като гостуващ отбор не показва възможностите за обрат в днешната среща. Тимът има записани две победи и девет загуби, от което със сигурност ще се възползват играчите на Славия.

  • Начало на срещата: 20:00
  • Прогноза: 1, Под 2.5 гола