Стратегия за залагане на точен резултат

Ще обърнем внимание на стратегията за залагане на точен резултат. Тя има различни методи, по които може да се използва, като ще разгледаме няколко от тях. Самата стратегия е често използвана от залагащите, защото не изисква особени инвестиции, но може да доведе до много добри печалби.

Точният резултат е най-важното нещо в един двубой, което не е ясно до неговия край. Така залагащите остават фокусирани върху срещата през всичките минути. Препоръчително е този метод на залагане да се прилага преди започването на мача, независимо към кой спорт сте се насочили.

Основни принципи на стратегията

стратегия за футболни залози и печалба при точен резултат

Читателите на този материал трябва да са наясно с няколко основни метода, които се изискват за правилното реализиране на стратегията за точен резултат. Най-важният от тях е контролиране на средствата в банката. Тук не се изискват големи вложения и високи залози. Коефициентите са повече от добри, което позволява участие с по-малки суми. Точният резултат е трудно предвидим и процентът за успех не е толкова висок.

Предвиждането му е почти невъзможно, но пък затова от най-добрите букмейкърските компании в България са приготвили много високи коефициенти, които да мотивират клиентите. Професионалните анализатори, които използват този метод, залагат на комбинации от точни резултати.

Вярно е, че залогът се увеличава, но и шансът за успех става значително по-голям. Прогнозирането само на един точен резултат няма да доведе до желания успех. Ако ще разчитате на собствените си познания, избирайте отбори и първенства, които са близки до вас и знаете възможностите им. Съветваме ви да се допитвате до футболни експерти, които ще повишат успеваемостта ви и ще превърнат стратегията за точен резултат в успех.

Най-използваните стратегии за точен резултат

Има много варианти за игра с тази стратегия. Всеки един от тях, обаче, изисква залагането със система. Няма смисъл да търсите просто един точен резултат в произволно избрано събитие. По този начин вие се осланяте единствено на късмета. За да увеличите шансовете си за успех, трябва да комбинирате повече вероятни изходи в система. Запознайте се предварително с правилата на букмейкъра и дали той позволява подобно участие.

Стратегия за близък резултат

Този метод не е толкова познат на широката аудитория. При него трябва да залагате в системи. Избирате си мач, който е ясен за вас, откъм статистика и факти за двубоя. Препоръчително е да изберете домакин с добър коефициент, който има всички шансове да спечели двубоя. Ще е добре, ако ставките му за успех варират между 1,70 и 2,20. Така коефициентите за точен резултат също ще бъдат добри, а и госта няма да е толкова слаб отбор.

Ако срещата е от резултатно първенство, където често се наблюдават красиви и отворени мачове ще ви е по-трудно за избор. Най-често срещаните победи, когато се изправя добър домакин срещу що-годе силен гост, са 1:0, 2:0 и 2:1. За по-висока вероятност за успех добавете и един логичен равен 1:1. Нулевото равенство го пропускаме, защото видимо очакваме в подобен двубой домакинът да реализира поне 1 гол. Чрез използването на този подход вие си гарантирате сигурност и доход при успешен развой.

Система “две от десет”

гол при победа и спечелен фиш на точен резултат

Както вече споменахме, тази стратегия изисква участие със системи. Така, че отново залагаме на тях. При система “две от десет” вие трябва да изберете десет двубоя, в които очаквате домакина да спечели. Разликата в класите не трябва да е голяма, за да не се стига до другата крайност и победа с разгром. Най-често срещани победи с 1:0 ще откриете в няколко европейски първенства, както и в Южна Америка, и по-конкретно в Бразилия и Аржентина.

След като сте избрали тези свои десет мача и сте генерирали своята колонка, изберете участие със система две от десет. Препоръчително условие е коефициентите на събитията да са с поне 7.50, за да си върнете заложените средства и да сте на малък плюс. При успех на повече от две прогнози, то вие ще натрупате солидна печалба. Тази стратегия ви позволява точно това. Малка инвестиция, минимално изискване за познати мачове, но много добра потенциална печалба при правилно селектиране на двубоите.

Какви са недостатъците на стратегията ?

Стратегията позволява много висока печалба, но не при всички обстоятелства. Прогнозирането на точния краен изход е много трудно. Изисква познания и доза късмет. Това определено можем да го счетем, като минус, защото за разлика от други използвани стратегии, то тук вероятността за успешен развой на събитията не е много голяма. Друг отрицателен белег са коефициентите. Вие трябва да се съобразявате с тях при извършването на залозите.

Нужно е те да са с около 7 и дори повече коефициент, за да бъде реализирана напълно стратегията. Някои букмейкъри не дават много високи коефициенти за точен резултат, затова ви препоръчваме да се запознаете подробно с тях в сайта. Открийте компанията, която ви предлага най-добрите ставки, за да можете спокойно да си развивате този метод на залагане.

Стратегията за точен резултат оценяваме с 7/10, защото не сме напълно убедени, че е достъпна за всички. Изисква сериозни познания в областта на футбола, както и правилно анализиране на ситуациите и вземане на точните решения. Крайният точен резултат е най-важната част от статистиката на всеки двубой, но и най-трудно може да бъде предвиден. Съветваме ви да се възползвате от прогнозите ни, които са с отлична успеваемост, за да може по-лесно да преценяте фактите. Не залагайте високи суми и спазвайте зададените от нас условия за правилно изпълнение на стратегията.