Как да залагаме с PaysafeCard?

Предполагаме, че мнозина от вас жадуват за акаунт в онлайн сайт за залагания, но нямат открита банкова сметка. PaysafeCard вече ще реши този ваш проблем. Услугата представлява карта, която обменя реални пари във виртуални.

По този начин вие може да закупите ваучер от кварталния магазин, близката бензиностанция или всеки обект обозначен с надпис “Paypoint“. Получавате 16-цифрен код, който може да използвате за всеки вид интернет разплащания. Предлагат се под различен номинал, като минимума е 10 лв.

Букмейкър Бонус Рейтинг Играй
Bet365
100 лв.* | Ревю
5.0
Играй
WINBET
200 лв.* | Ревю
4.8
Играй

*В сила са условията на букмейкърите!

История на PaysafeCard

лого на компанията пейсейф

Идеята за подобен обмен на реални пари с виртуални става факт в Австрия в началото на този век. Създаден бил иновативен начин за плащане онлайн, който да е удобен и достъпен за всеки интернет потребител. Услугата наподобява ваучерите за зареждане на телефони, като тук отново в действие влиза код за зареждане. Германия става първата чужда държава, в която австрийците представят системата си.

Тя се харесва и започва да обикаля все повече страни. Извършват се милиони транзакции само за няколко години. Великобритания също популяризира paysafecard и много търговци го добавят към своите разплащателни методи. В България също може да закупите подобни ваучери за интернет плащане от редица оторизирани обекти. В официалният сайт на компанията са представени по-големите търговци, които предлагат пейсейфкард.

Залагане с PaysafeCard

Участието в сайтове за развлекателни игри е по-лесно от всякога, благодарение на paysafecard. Позволява ви депозиране на средства без да се налага попълване на важни данни относно банковите ви карти и сметки. Единствено са налага въвеждане на 16-цифрен код, който се намира на самата карта. Средствата се превеждат веднага във вашата игрална сметка и може да започнете с използването им.

Един от основните плюсове на paysafecard е ограничената сметка. По този начин вие няма как да депозирате постоянно средства и ще ограничите безразборното залагане. Пейсейфкард се препоръчва на залагащи, които трудно се контролират.

Тази услуга е подходяща за потребители, които се притесняват за своите лични и банкови данни. Използвайки разплащателната система на paysafecard ще намалите риска от злоупотреба с дебитните и кредитните ви карти. Няма да се налага предоставянето им на недоказани търговци, които могат да се възползват от тях.

Повечето букмейкърски компании позволяват тегленето на пари посредством вашата Paysafe карта. Ако нямате такава, може да си регистрирате в сайта на компанията или да използвате предплатената Paysafe Mastercard, позволяваща теглене от всеки банкомат. Така лесно и бързо, без допълнителни такси, ще се сдобиете със заработените средства.

Защо ми е нужен Paysafe акаунт ?

регистриране на акаунт

Изтеглянето на суми от букмейкърските компании изисква наличието на акаунт в paysafe. Ако не разполагате с такъв, е желателно да си откриете. Това може да стане на следния адрес www.paysafecard.com.

В най-горната част на сайта ще откриете полето “my paysafecard login”, което ще ви отведе до регистрационната форма. Сайтът на компанията е удобен за нас, защото е преведен на български език. Явно от paysafe очакват този метод за онлайн плащания да се популяризира в нашата страна.

В регистрационната форма трябва да въведете точна информация относно вашите данни, като имена, адрес и потребителски данни за профила. Със завършването на процеса вие се съгласявате с условията за използване на системата. За да използвате всички функционалности, ще трябва да активирате профила си, като следвате изпратените на вашия имейл инструкции.

Награди с Paysafe

Предполагаме, че малцина от вас знаят за уникалната възможност да се сдобиете с награди използвайки paysafecard. След всяка транзакция вие участвате за куп награди, които са предвидени от програмата My PLUS. България попада в страните, чиито потребители участват в лотариите на компанията. От вас не се изискват допълнителни вложения и такси. Просто извършвайте транзакции с paysafecard и може да спечелите ваучери за онлайн покупки и различни награди.

Paysafe Mastercard

Всеки желаещ може да заяви издаване на предплатена дебитна карта. Тази опция е налична в сайта на paysafe, като трябва да заявите откриване на paysafe mastercard с годишна такса от 9,90 евро. След като бъде готова ще може да я използвате свободно, като обикновена дебитна карта. Така директно ще извършвате преводи към нея и ще получавате своите средства от всеки банкомат.

Сигурност и защита

Транзакциите с paysafecard ви гарантират сигурност и надеждност. Не е нужно да предоставяте личните си данни и информация за банковата си сметка на хиляди онлайн търговци. По този начин няма как да се извършват злоупотреби. Ще предпазите своите средства и личната си информация. Paysafe се превръща в по-сигурен метод, дори от дебитните и кредитните карти.

Такси

такси за онлайн транзакции на paysafe

Използването на paysafecard не е свързано с таксувания. Тарифи се начисляват единствено, ако искате да възстановите загубен ваучер, като трябва да заплатите тарифа от 7,50 лв. Такса от 2 лв се възлага, ако ваучера не е бил използван повече от 12 месеца. Издаването на дебитна paysafe mastercard също е обвързано с годишна такса в размер на 9,90 евро.

Оценка и препоръки

Положителните страни на Paysafecard са изключително много. Уникален начин да пазарувате онлайн и да залагате в букмейкърските компании. Единствено трябва да закупите ваучер от обозначен със стикер “Paypoint” обект. Може да избирате карти с различна стойност, като минималната е едва от 10 лв. Това е страхотен начин да обмените своите реални пари във виртуални, което да използвате като един от начините за онлайн плащания и депозити.

Няма да бъдете таксувани при закупуването на карти, нито при депозирането в букмейкърите. Препоръчваме ви да залагате с paysafecard в удобно за вас време. Изберете точната сума за вашите залози, за да не се увличате в безразборни предвиждания и губене на големи суми. Участвате в игрите само със сумата, която е обозначена на съответната карта. Всяка транзакция ви добавя в списъка с възможните печеливши от игрите на My Plus.