Прогнози за 10.09.2019

Футболни прогнози

Португалия ще гостува на слабо представящият се тим на Литва, в поредният кръг в квалификационната фаза на участие на Европейското първенство догодина. Преди днешното им домакинство на Косово, трите лъва успяха да стигнат до три победи в първите си три мача.

Националите на Франция ще трябва задължително да стигнат до трите точки в домакинството им на Андора, ако искат да запазят лидерското си място в групата. По същото време, националите на Турция ще гостуват на Молдова, в търсене на задължителен успех, в битката им с Франция за първото място.

Литва – Португалия

След изиграните до момента четири мача в квалификационната фаза за участие на европейското първенство по футбол, националите на Литва заемат последното място в група B, благодарение на една единствена спечелена точка. Днес тимът ще има нелеката задача, да се противопостави на настоящият европейски шампион Португалия.

Съперниците им от Португалия заложиха на формата Лига на нациите, надделявайки във финалната среща с 1-0 над състава на Холандия. На старта на квалификациите, националите на Португалия записаха равенство срещу Украйна, последвано от още едно реми срещу състава на Сърбия. Преди няколко дни, Португалия стигна до трите точки, в гостуването си в Сърбия.

  • Начало на срещата: 21:45
  • Прогноза: 2, Над 2.5 гола

Англия – Косово

Квалификационната фаза за Евро 2020 се развива по най- добрият начин за националите на Англия. Трите лъва успяха да стигнат до три победи в първите си три мача, преди днешното им домакинство на Косово. В последният кръг от надпреварата, играчите на Гари Саутгейт постигнаха успех с 4-0 над нашите национали, с което са еднолични лидери в класирaнeто.

Дали пък съперниците им от Косово ще успеят да препънат трите лъва, особено след като балканският тим няма допуснато поражение от десет мача насам. В последните си две срещи, футболистите на Косово записаха две победи на националите на Чехия и България. А преди това стигнаха и до две равенства. Със спечелените осем точки, тимът заема второто място, на една точка зад Англия.

  • Начало на срещата: 21:45
  • Прогноза: 1, Над 2.5 гола

Франция – Андора

За никого не бе изненада лесната победа на Франция над Андора с 4-0. Още от началото на срещата бе очевидно превъзходството на световните шампиони. Но квалификационната фаза за Франция въобще не може да се счита за лесна. Тимът заема първата позиция в групата, благодарение на добрата голова разлика спрямо останалите претенденти от Исландия и Турция.

И тук се намесва слабо представящият се тим на Андора, от когото домакините ще трябва задължително да спечелят трите точки. И докато френските национали водят битки на върха в класирането, то съперниците им от Андора са на противоположният полюс. От началото на квалификациите, националите на Андора така и не успяват да стигнат до победата.

  • Начало на срещата: 21:45
  • Прогноза: 1, Над 2.5 гола

Молдова – Турция

След поражението от Исландия, националите на Турция успяха да се върнат към победният път. Миналата седмица, тимът постигна минимален успех с 1-0 над Андора, което ги изравни по точки с лидера в класирането Франция. Казаното до тук би трябвало да означава, че националите на Турция ще бъдат изключително мотивирани да постигнат нов успех срещу Молдова.

Единственото нещо, с което молдовските национали могат да се похвалят е факта, че не са последни. За това трябва да благодарят на победата си с 1-0 над отбора на Андора. За сметка на това обаче, тимът е в серия от две последователни поражения. А в последните си пет мача, успяха да стигнат едва на два пъти до правилният път към противниковата врата.

  • Начало на срещата: 21:45
  • Прогноза: 2, Над 2.5 гола