Прогнози за 05.09.2019

Футболни прогнози

Националите на Испания ще гостуват на Арена Национала в Букурещ в търсене на пети последователен успех в квалификационната фаза за Евро 2020. В срещата им с националите на Швейцария, отборът на Ирландия ще се надява на помощта на привърженици си, ако иска да се доближи до завършване на първата позиция в група D.

Националите на Армения са на стремглавият път на футболистите на Италия, към спечелване на първото място в квалификационна група J на Евро 2020. Футболистите на Финландия и Гърция ще влязат в пряк сблъсък за втората позиция, даваща право на участие в предстоящото издание на Европейското първенство по футбол.

Румъния – Испания

Националите на Испания ще гостуват на Арена Национала в Букурещ в търсене на пети последователен успех в квалификационната фаза за Евро 2020. Не е изненада, че Ла Фурия Роха се представя на пълни обороти, от началото на квалификациите. Националите на Испания обаче, имат пред себе си много добър конкурент за първото място в група F.

Преди днешното си домакинство на Испания, отборът на Румъния заема втората позиция във временното класиране, благодарение на спечелените седем точки от четирите си изиграни срещи. Единственото разочарование остава загубата в първият кръг от състава на Швеция. Слабото звено на тима е защитата, която постигна една суха мрежа в изиграните си срещи.

  • Начало на срещата: 21:45
  • Прогноза: 2, Над 2.5 гола

Ирландия – Швейцария

В срещата им с националите на Швейцария, домакините от Ирландия ще се надяват на помощта на своите привърженици, ако искат да се доближат до завършване на първата позиция в група D. Отборът на Мик Маккарти стартира квалификациите с две победи над Гибралтар и Грузия с по 1-0. Последва равенство с Дания, а последният кръг видя отново победа над Гибралтар с 2-0.

С по- голям заряд ще бъде тази среща за гостуващият тим на Швейцария, който заема третото място в квалификационната група, с точка актив пред четвъртият Грузия и точка пасив от Дания. Това се дължи на двете срещи, които играчите на Швейцария изиграха в квалификациите. В първият кръг, тимът загуби от Грузия с 0-2 а след това стигна до равенство 3-3 срещу Дания.

  • Начало на срещата: 21:45
  • Прогноза: Х2, Под 2.5 гола

Армения – Италия

Националите на Италия продължават стремглаво своя път, към спечелване на първото място в квалификационна група J Евро 2020. В първият кръг, „адзурите“ постигнаха успех с 2-0 над временно заемащият втората позиция в тази група тим на Финландия. Последва успех с 6-0 над Лихтенщайн, над Гърция с 3-0 и Босна и Херцеговина с 2-1.

Съперниците им от Армения също ще търсят своите шансове за класиране на европейското първенство. Преди началото на петият кръг, домакините са на едва три точки от второто място. Въпреки разочарованието от пораженията от Босна и Херцеговина и Финландия, националите на Армения успяха да постигнат престижен успех над Гърция с 3-2.

  • Начало на срещата: 19:00
  • Прогноза: 2, Над 2.5 гола

Финландия – Гърция

Футболистите на Финландия и Гърция ще влязат в пряк сблъсък за втората позиция, даваща право на участие в предстоящото издание на Европейското първенство по футбол. Националите на Финландия могат да се похвалят с много добра форма, преди днешното си домакинство на Гърция. След поражението си от Италия на старта, Финландия постигна три последователни победи.

Гърция от своя страна е длъжна да постигне нещо от тази среща, след като изоставането им от Финландия се измерва в пет точки. Гърците дължат спечелените си четири пункта до момента, благодарение на победата в първият кръг на Лихтенщайн и с равенството 2-2 с Босна. В останалите две срещи срещу Италия и Армения, тимът допусна поражения.

  • Начало на срещата: 21:45
  • Прогноза: 1, Под 2.5 гола