Прогнози за 02.07.2019

Футболни прогнози

В група F в турнира за купата на африканските нации, Гана гостува на последният във временното класиране тим на Гвинея- Бисау. По същото време лидерът в групата- Камерун ще гостува на Бенин, в търсене на правилният резултат за финиширане на първото място.

В група Е на същият турнир, последният във временното класиране Мавритания, посреща вторият- Тунис. В другата среща от групата, лидерът Мали ще може да завърши на първата позиция, но само при успех в гостуването си на Ангола.

Гвинея- Бисау – Гана

Без нито един отбелязан гол и едва едно постигнато равенство от началото на турнира за купата на африканските нации. С това си постижение футболистите на Гвинея- Бисау заемат последното място в група F на шампионата. Противно на очакванията, шансовете за продължаваме в следващият етап на надпреварата все още стоят на дневен ред за домакините.

Съперниците им от Гана също не блестят с добри резултати. От старта на надпреварата, тимът записа две равенства срещу Бенин и Камерун. Това ги постави на второто място във временното класиране в групата, на две точки зад лидера- Камерун. Благодарение на по- добрата комуникация в предни линии, националите на Гана са считани за фаворит в днешната среща.

  • Начало на срещата: 19:00
  • Прогноза: 2, Под 2.5 гола

Бенин – Камерун

В последният кръг от груповата фаза в турнира за купата на африканските нации, футболистите и на двата отбора ще хвърлят всичките си сили, за да спечелят пълният актив от точки от тази среща. Домакините от Бенин записаха две равенства, като последното бе по- скоро добра новина за съперниците им от Гвинея- Бисау, от колкото за националите на Бенин.

Гостуващият тим на Камерун от своя страна стартира шампионата с победа над Гвинея- Бисау с 2-0, но след това завърши наравно 0-0 с Гана. Гостите са единственият отбор в групата, който е постигал победа, с което към момента заема първото място. Загуба днес обаче може напълно да преобърне ситуацията в крайното класиране.

  • Начало на срещата: 19:00
  • Прогноза: Х, Под 2.5 гола

Мавритания – Тунис

Представянето на отбора на Мавритания през настоящият сезон в турнира за купата на африканските нации няма да бъде запомнен с нищо положително. Тимът стартира с поражение от 4-1 срещу Мали. В следващият кръг, силите на Мавритания стигнаха едва до равенство срещу Ангола. Това към момента ги оставя на последното място в група E на надпреварата.

Съперниците им от Тунис стоят на терена сравнително по- добре от играчите на Мавритания. Тунис записа две равенства с по 1-1 срещу Мали и Ангола, с което си осигури към момента второто място, на две точки зад лидера- Мали. Двата отбора имат още пет мача помежду си, като Мавритания все така не може да намери правилният път към първи успех срещу Тунис.

  • Начало на срещата: 22:00
  • Прогноза: 2, Над 2.5 гола

Ангола – Мали

Футболистите на Мали доказаха офанзивните си качества в първите два кръга в груповата фаза в турнира за купата на африканските нации. Това означава, че съперниците им от Ангола всячески ще трябва да търсят попадение, ако искат да играят и в следващата фаза. До момента домакините от Ангола постигнаха две равенства, с което заемат третото място в група E.

Мали пък са единственият отбор в групата, който е стигал до трите точки в среща от груповата фаза. Това стана още на старта срещу Мавритания. След това обаче, тимът допусна равенство 1-1 срещу Тунис. Със спечелените до момента четири точки, Мали заема първото място в групата, като всяка нова точка в техният актив, ще бъде достатъчна за запазване на статуквото.

  • Начало на срещата: 22:00
  • Прогноза: Х, Под 2.5 гола