Прогнози за 01.07.2019

Футболни прогнози

Четиринадесетият кръг във финландската Вейкауслига ще противопостави отборите на Сейнейоки и Интер Турку. В шведската Алсвенскан, футболистите на Хакен ще трябва задължително да стигне до успех срещу Хамарби, ако искат да останат в битката за първите три позиции.

По същото време, Юргорден ще трябва на всяка цена да спечели пълният актив от точки от домакинството си на Калмар, за да остане в непосредствена близост до лидера- Малмьо. В Ирландия, Шамрок Роувърс гостува на Сейнт Патрикс, след допуснати две поражения.

Сейнейоки – Интер Турку

Тимът на Интер Турку ще започне днешното си гостуване на Сейнейоки в серия от два мача без загуба, след победата им с 1-3 срещу КПВ Кокола и равенството 1-1 с ВПС Вааса в миналият кръг. Със събраните до момента двадесет и една точки, футболистите на Интер Турку заемат петото място във временното класиране, на четири точки от лидера Илвес.

На една позиция зад тях и с четири точки пасив са домакините от Сейнейоки, които допуснаха поражение с 1-0 в гостуването си на ХИК Хелзинки в последният кръг от надпреварата. На собствен терен, тимът до момента успя да постигне две победи, равенство и две поражения. Последното домакинство на отбора завърши с загуба 1-2 от Хонка.

  • Начало на срещата: 18:30
  • Прогноза: Х2, Под 2.5 гола

Хакен – Хамарби

Хакен е длъжник на своите привърженици и днес ще трябва задължително да стигне до успех срещу Хамарби, в среща от тринадесетият кръг в шведската Алсвенскан. След загубата от четвъртият, ИФК Гьотеборг, играчите на Хамарби допуснаха ново разочарование. Тимът стигна до равенство срещу Елфсборг, което навреди на шансовете им за място в топ три.

Преди началото на днешното им домакинство на Хамарби, Хакен заеме петото място във временното класиране, на три точки от третия- АИК Стокхолм. Именно той прекъсна серията на Хамарби от шест мача, без допуснато поражение. Липсата на спечелени точки от тази среща остави Хамарби на седмото място в таблицата, с два пункта по- малко от Хакен.

  • Начало на срещата: 20:00
  • Прогноза: 1, Над 2.5 гола

Юргорден – Калмар

След серията си от четири последователни победи, футболистите на Юргорден се позиционираха на второто място във временното класиране в шведската Алсвенскан. Лидерът Малмьо вече изигра своята среща от тринадесетият кръг, постигайки успех с 0-1 над Хелзинборг.

Това поставя топката в полето на Юргорден, който на всяка цена трябва да постигне успех, за да запази разликата между тях и Малмьо на три точки. Калмар няма успех от четири кръга насам, което може да улесни домакините. След допуснатите две поражения и две равенства, Калмар остава единадесети, на три точки от попадане в зоната на изпадащите.

  • Начало на срещата: 20:00
  • Прогноза: 1, Под 2.5 гола

Сейнт Патрикс – Шамрок Роувърс

Двете последователни поражения на сметката на Шамрок Роувърс сериозно навредиха на амбициите на тима за участие в битката за първото място в крайното класиране в ирландският Премиършип. След загубата от Бохемианс с 2-1, последва и тежкото поражение от лидера във временното класиране- Дъндолк.

Така разликата между първото и второто място във временното класиране набъбна на осем точки. Домакините от своя страна се намират в страхотна форма. Две равенства и две победи стоят на сметката на отбора на Сейнт Патрикс в последните четири кръга, с което държат към момента петото място в шампионата.

  • Начало на срещата: 21:45
  • Прогноза: 2, Под 2.5 гола