Прогнози за 11.06.2019

Футболни прогнози

Белгия посреща състава на Шотландия, който няма успех над днешният си съперник в три последователни мача. Националите на Италия ще гонят четвърта поредна победа в квалификациите за Евро 2020, в днешното им домакинство на Босна и Херцеговина.

Германия се е прицелила в първото място в квалификационна група C, което ще бъде постигнато ако бундестимът запише успех срещу Естония. Задължителен успех ще търсят националите на Унгария срещу Уелс, в битката с Хърватия за първото място в група Е.

Белгия – Шотландия

Отборът на Белгия, който е един от най- добрите атакуващи тимове в Европа, ще посрещне в Брюксел националите на Шотландия. За никой не е изненада, че домакините в днешната среща оглавяват квалификационна група I. Футболистите на Роберто Мартинес успяха да постигнат успехи във всичките си срещи от старта на кампанията.

Гостуващият тим на Швейцария ще стартира този мач в серия от две последователни победи. Но с оглед на съперниците им в лицето на Кипър и Сан Марино, днешният сблъсък с Белгия наистина ще постави под въпрос футболните качества на националите на Швейцария. Гостите нямат успех в три поредни мача срещу Белгия.

  • Начало на срещата: 21:45
  • Прогноза: 1, Над 2.5 гола

Италия – Босна и Херцеговина

Без никакво съмнение, националите на Италия са считани за фаворит за спечелване на днешното им домакинство на Босна и Херцеговина. Тимът постигна три победи в първите си изиграни срещи срещу Гърция, Лихтенщайн и Финландия. С пълният актив от точки, адзурите заемат първата позиция в квалификационна група J, с три повече от втория Финландия.

Националите на Босна и Херцеговина не могат да се похвалят с подобни резултати. Тимът има на своята сметка едва една победа в последните си пет изиграни срещи. В последният кръг от квалификациите, играчите на Роберт Просинечки допуснаха поражение с 2-0 от Финландия. Това ги остави на четвъртото място във временното класиране, на две точки от втората позиция.

  • Начало на срещата: 21:45
  • Прогноза: 1, Под 2.5 гола

Германия – Естония

Националите на Германия ще трябва да оправдаят очакванията, поставени върху тях и да стигнат до задължителен успех, в днешното им гостуване на Естония. Бундестимът заема втората позиция в квалификационна група C, на три точки от първото място и с мач по- малко. Германците стартираха добре квалификациите, постигайки две победи над Холандия и Беларус.

Националите на Естония не биха могли да поднесат изненада, имайки предвид представянето им от началото на квалификациите. В двете си изиграни срещи, възпитаниците на Мартин Рейм допуснаха две загуби от състава на Северна Ирландия. По всичко изглежда, че гостите са се запътили към трета загуба, в първият им сблъсък с националният отбор на Германия.

  • Начало на срещата: 21:45
  • Прогноза: 1, Над 2.5 гола

Унгария – Уелс

След първите три изиграни мача, Унгария заема първото място в квалификационна група E, заедно с отбора на Хърватия. Домакините в днешната среща стартираха кампанията с поражение от Словакия, но наваксаха по прекрасен начин с успех над Хърватия с 2-1. В третата си среща, унгарските национали записаха успех с 1-3 в гостуването си на Азербайджан.

Въпреки че се намират в доста трудна компания, футболистите на Уелс записаха победа с 1-0 над Словакия, още на старта. Но преди няколко дни, все пак реалността си каза своето и възпитаниците на Райън Гигс допуснаха поражение от Хърватия с 2-1. Със спечелените си до момента три точки, Уелс заема третото място във временното класиране, на три точки от Унгария, но и с мач по- малко.

  • Начало на срещата: 21:45
  • Прогноза: 1, Под 2.5 гола