Прогнози за 10.06.2019

Футболни прогнози

Двата най- добри отбора в квалификационна група F на европейските квалификации ще се изправят един срещу друг в битка за първата позиция. Украйна и Люксембург са изправени пред същата дилема, но за второто място в квалификационна група B.

Северна Македония ще търси задължителен успех в домакинството си на Австрия, а целта е второто място в група G. По същото време, двата най- добри отбора в групата, Полша и Израел, ще влязат в директна битка за първата позиция в крайното класиране.

Испания – Швеция

Двата най- добри отбора в квалификационна група F на европейските квалификации ще се изправят един срещу друг в битка за първата позиция. Домакините от Испания се наслаждават на чудесен старт на своята кампания, в която постигнаха три победи. Благодарение на тях, Ла Фурия Роха заема лидерската позиция в групата.

Швеция изпитваше сериозни затруднения в представянето си още на старта. Първата среща на тима бе домакинство на Румъния, което бе спечелено с 2-1. След това, шведите гостуваха на Норвегия, от което измъкнаха точка след равенство 3-3. Едва в последният кръг от надпреварата, тимът на Ян Андерсон упражни футболните си умения, побеждавайки с лекота Малта с 3-0.

  • Начало на срещата: 21:45
  • Прогноза: 1, Над 2.5 гола

Украйна – Люксембург

Изненадващо, отборите на Украйна и Люксембург заемат първите две места в квалификационна група B. Имайки предвид, че европейските шампиони от Португалия са с мач по- малко, днешната среща е от изключително значение и за двата тима в битката им за второто място в крайното класиране.

Украйна все още се радва на постигнатото равенство, в гостуването им на Португалия, още на старта на квалификациите. След него дойде успехът срещу Люксембург с 1-2. Последната среща на футболистите на Андрий Шевченко завърши с категоричен успех с 5-0 над Сърбия. Националите на Люксембург записаха по една победа, равенство и загуба до момента.

  • Начало на срещата: 21:45
  • Прогноза: 1, Над 2.5 гола

Северна Македония – Австрия

Едва в последният кръг от тазгодишните квалификации за Евро 2020, националите на Австрия успяха да зарадват своите привърженици. Тимът стигна до успех с 1-0 над Словения пред собствена публика, след две поражения от Полша и Израел. Трудният старт на кампанията ги остави на четвъртото място в таблицата, с точка по- малко от днешните си съперници.

Северна Македония постига доста интересни резултати, които са над техните възможности. Тимът стартира квалификациите с успех над Латвия с 3-1, последван с равенство 1-1 със Словения. В последният кръг от надпреварата, тимът на Игор Ангеловски допусна поражение с 0-1 от Полша, което ги остави на третото място, на три точки от вторият Израел.

  • Начало на срещата: 21:45
  • Прогноза: 2, Над 2.5 гола

Полша – Израел

По същото време, двата най- добри отбора в група G ще влязат в директна битка за първата позиция в крайното класиране. Лидер в групата е Полша, благодарение на постигнатите три победи от три мача. Футболистите на Йежи Бжечек преминаха успешно през Австрия с 0-1, Латвия с 2-0, а в последният кръг отмъкнаха победата от Северна Македония с 0-1.

Гостуващият тим на Израел няма загуба от старта на кампанията, с което доказа претенциите си за първото място в групата. След равенството на старта срещу Словения, тимът бързо набра скорост и победи Австрия с 4-2 и Латвия с 0-3. Но в преките сблъсъци, футболистите на Полша имат сто процентова успеваемост, особено в домакинствата си на Израел.

  • Начало на срещата: 21:45
  • Прогноза: 1, Над 2.5 гола