Прогнози за 10.09.2018

Футболни прогнози

Италия гостува на Португалия, в един от най- интересните сблъсъци в понеделник в турнира Лига на нациите. Очакваме да видим най- доброто от отбора на Швеция в домакинството им на отбора на Турция в същият турнир.

Националите на Сърбия посрещат състава на Румъния, от който имат сто процентов актив в преките сблъсъци. Шотландските национали се намират в сериозна криза, която може да бъде прекъсната с победа в домакинството им на Албания.

Португалия – Италия

Италия гостува на Португалия, в един от най- интересните сблъсъци в понеделник в турнира Лига на нациите. Нещо повече, това ще е първият мач в историята на португалския футбол в новооснованият турнир, като очакваме домакините да се постараят да стартират с победа. Футболистите на Португалия успяха да изиграят приятелска среща срещу Хърватия преди първото си участие в Лигата на нациите, която завърши при резултат 1-1.

Италианските национали вече успяха да вкусят от Лигата на нациите, за тяхно разочарование обаче тимът постигна едва равенство 1-1 с отбора на Полша. Роберто Манчини заложи на различна селекция, като Марио Балотели бе интересното име в състава, който обаче така и не успя да впечатли на върха на атаката.

  • Начало на срещата: 21:45
  • Прогноза: Х, Над 2.5 гола

Швеция – Турция

Националите на Турция ще се опитат да променят коренно играта си, след като записаха загуба от състава на Русия с 1-2 пред собствена публика. Селекционерът на гостите- Мирча Луческу ще има доста работа преди днешната среща, особено с дефанзивната си формация, която така и не може да бъде нужната опора на отбора.

Шведите също влизат в днешната среща разочаровани, след като приятелската им среща с Австрия завърши със загуба с 2-0. Очевидна бе слабостта на шведите да отправят каквато и да е била опасност към вратата на австрийските национали. Слабото представяне на отбора обаче може да се отдаде на факта, че в приятелската среща, взеха участие резервните играчи на отбора. Така че днес ще очакваме най- доброто от отбора на Швеция срещу Турция в Лигата на нациите.

  • Начало на срещата: 21:45
  • Прогноза: 1Х, Под 2.5 гола

Сърбия – Румъния

В първата си среща от турнира Лига на нациите, играчите на Сърбия успяха да се поздравят с трите точки, с консервативна победа с 1-0 срещу отбора на Литва. Играчът на холандският Аякс- Душан Тадич бе с основната заслуга, отборът му да влезе в по- добро настроение в днешното домакинство на Румъния.

Играчите на Румъния бяха в серия от четири последователни победи постигнати в приятелски срещи срещу Швеция, Чили, Финландия и Израел, но спад във формата им пролича в първият кръг от турнира, след равенство 0-0 срещу Черна Гора. Двата отбора имат общо два изиграни мача помежду си, като отбора на Сърбия има сто процентов актив срещу днешните си съперници.

  • Начало на срещата: 21:45
  • Прогноза: 1, Над 2.5 гола

Шотландия – Албания

Албанските национали успяха да стартират с успех в Лигата на нациите, побеждавайки в първият кръг отбора на Израел с 1-0. Гостите ще се опитат да продължат с доброто си представяне, в международна среща която може да бъде последната, играна на Хемпдън Парк в Глазгоу. Очакваме да видим консервативна игра от отбора на Албания, която на моменти да преминава в контраатаки през Беким Балай и Таулант Джака.

Домакините ще трябва сериозно да се реваншират на своите привърженици, след разгромната загуба от Белгия с 0-4 в приятелска среща. Поражението от Белгия бе и четвърто на отбора ръководен от Алън МакЛийш в последните пет им изиграни срещи.

  • Начало на срещата: 21:45
  • Прогноза: 1, Под 2.5 гола