Прогнози за 08.01.2018

Футболни прогнози

Малага и Еспаньол откриват селекцията от прогнози днес, като и двата отбора се намират в доста посредствена форма. Същата ситуация ще наплюваме и в португалската Примера, където с оглед на сравнително по- добрите резултати в последно време, считаме че играчите на Портимоненсе имат по- големи шансове за успех над Пасош Ферейра.

Ещорил продължава с лошото си представяне в Португалия, като днес на собствен терен, отбора може да подобри положението, в което се намира. А в турнира за ФА къп, Кристъл Палас се е запътил към пето подред преминаване в следващата фаза на турнира, но това минава първо през силно представящият се тим на Брайтън.

Малага – Еспаньол

Трудно бе началото на новата кампания в испанската Примера за отбора на Малага, след като успяха да си набавят едва единадесет точки от изиграните дотогава седемнадесет мача. Преди зимната почивка, отбора заемаше последното място в таблицата. Общо след три победи и две равенства, футболистите на Малага успяха да добавят някакви точки, към своя актив в Примера.

Съперниците им от Еспаньол също не могат да се похвалят с добра представяне през настоящият сезон, след заеманото от тях петнадесето място и константното непостоянство в тяхната игра. В последните си пет изиграни срещи, тимът стигна само веднъж до успех, като добави едно равенство и три поражения.

  • Начало на срещата: 22:00
  • Прогноза: Х2, Под 2.5 гола

Пасош Ферейра – Портимоненсе

Сезонът за домакините в Португалия не изглежда никак обнадеждаващо, след изиграването на първите шестнадесет кръга от шампионата. Футболистите на Ферейра са първият отбор, заплашен от изпадане, а резултатите от последните десет изиграни срещи, няма как да им помогне в подобряване на тяхното положение. Едва до една победа стигнаха домакините, като към това, добавиха две равенства и седем поражения.

Играчите на Портимоненсе изглежда се намират в малко по- добро състояние, въпреки едва пет точковият актив, които ги дели от съдбата на днешните им съперници. Тимът е дванадесети, като поне в последно време успя да прекъсне загубите си, стигайки до три последователни равенства. Въпреки това, формата им далеч от техният стадион, все още не отчита победа, при общо три равенства и пет поражения.

  • Начало на срещата: 21:00
  • Прогноза: Х, Над 2.5 гола

Ещорил – Фейренсе

Със своите дванадесет спечелени точки от шестнадесет кръга, отбора на Ещорил главоломно се е запътил към отпадането от португалската примера. Единствено успех в днешната среща, може да даде някакви надежди на играчите за излизане от положението, в което се намират. На собствен терен, Ещорил успя да постигне едва две победи, едно равенство и четири загуби от началото на сезона до сега.

Гостите от Фейренсе единствено могат да се похвалят с по- горното си класиране, от това на днешните им съперници. Но разликата между тях се равнява на едва две точки, а в последните им десет изиграни срещи, футболистите на Фейренсе стигнаха до общо една победа, едно равенство и цели осем загуби.

  • Начало на срещата: 23:00
  • Прогноза: 1, Под 2.5 гола

Брайтън – Кристъл Палас

Отбора на Кристъл Палас ще търси своето пето подред преминаваме през третият кръг в турнира за купата на английската асоциация. След трудното начало, отбора ръководен от Рой Ходжсън подобри своето представяне, като загуби едва една среща от последните четири изиграни, преди зимната почивка, включително и забележителното равенство срещу Манчестър Сити.

Брайтън също показва добра игра в последно време, като загуби едва една среща в средата на Декември, и добавяйки към това си постижение три чисти мрежи в последните си пет мача. Последната среща между двата отбора бе през ноември, миналата година, когато на собствен терен, играчите на Брайтън стигнаха до нулевото равенство с днешните си съперници.

  • Начало на срещата: 21:45
  • Прогноза: 1Х, Над 2.5 гола