Прогнози за 07.11.2017

Футболни прогнози

Уигън – Акарингтън

Мачът за купата на лигата в Англия ще бъде едва първата възможност за двата клуба да премерят сили помежду си. Играчите на Уигън ще търсят задължителната победа днес, ако искат да запазят второто си място в северна група В на турнира. При грешка на лидера- Блекпул, дори може да видим и рокада на върха в групата.

Акарингтън е трети с една победа, една загуба и три събрани точки от началото на турнира до сега. Гостите са втори във втора футболна лига на Англия с десет успеха, две равенства и четири поражения. Уигън също заема второто място, но този път в по- горната първа дивизия с единадесет победи, три равенства и едва две загуби.

  • Начало на срещата: 21:45
  • Прогноза: 1, Над 2.5 гола

По- високи коефициенти и допълнителни възможности за печалба- както винаги в efbet. Разгледайте ги още сега!

Чарлтън – Портсмут

Сблъсък на първите два класирани отбора в южна група А на турнира за купата на Англия ще видим днес. Отбора на Чарлтън до сега е безупречен, с две победи от два мача и шест спечелени точки. Втори е Портсмунт с една победа и равенство. Разликата между двата отбора е едва две точки.

След 15 кръга в първа лига, домакините от Чарлтън заемат четвъртата позиция в таблицата, с общо девет победи и по три равенства и загуби. Гостите от Портсмунт от своя страна играят в същата дивизия, но са далеч на 14-тото място с шест победи, две равенства и осем загуби. В преките сблъсъци между двата отбора, отбора на Чарлтън има на своята сметка 14 победи, три равенства и пет загуби от своя съперник.

  • Начало на срещата: 21:45
  • Прогноза: 1, Над 2.5 гола

Брадфорд – Родъръм

Рутинна победа очакваме от отбора на Брадфорд днес и затвърждаване на първото си място в северна група G на турнира, който разглеждаме днес. Домакините са с пълен актив от точки, след двете си постигнати победи до сега. Родъръм от своя страна е последен в класирането на турнира, със статистика от едно равенство и една загуба.

Играчите на Брадфорд са трети във временното класирането на първа английска лига, като имат на своята сметка девет победи, три равенства и четири загуби. Със спечелените 30 точки, играчите са на седем от лидера. Родъръм е седми в същата лига, с осем победи, едно равенство и седем поражения.

  • Начало на срещата: 21:30
  • Прогноза: 1, Под 2.5 гола

Новите играчи получават големи бонуси, с които да изпробват късмета си в winbet. Нашето ревю, ще ви помогне при регистрацията и получаване на бонуса.

Ковънтри – Уест Бром (u23)

Двата отбора заемат последните две места в северна група Е на турнира за купата на лигата в Англия. Домакините от Ковънтри успяха да постигнат едно равенство и една загуба на своята сметка. За сметка на това, младежката формация на Уест Бром все още не е постигнал победа в турнира, записвайки само загуби.

Играчите на Ковънтри са шести в първа лига, като имат на своята сметка осем победи, три равенства и пет загуби. Домакините също така са в серия от три последователни мача, без записано поражение.

  • Начало на срещата: 21:45
  • Прогноза: 1, Над 2.5 гола