Прогнози за 21.08.2017

Футболни прогнози

След като в първият кръг играчите на Сити успяха лесно да постигнат първата си победа през новият сезон, днес кралско сините ще срещнат по- сериозна съпротива в лицето на Евертън. Отбора на Корк продължава с почти перфектното си представяне в ирландският Премиършип, като днес гостува на Фин Харпс, който към момента е първият отбор, намиращ се в зоната за изпадане.

Победата от голяма значение за Инфонет в гостуването им на заемащият първото място в зоната на изпадащите отбори в естонският шампионат тим Пайде. Флуминензе и Атлетико Минейро се намират в долната половина на таблицата в бразилската Серия А, но по- добрата форма Флуминензе може и да ги изкачи нагоре в класирането.

Манчестър Сити – Евертън

След като в първият кръг играчите на Сити успяха лесно да постигнат първата си победа през новият сезон, днес кралско сините ще срещнат по- сериозна съпротива в лицето на Евертън. Особено, след като последната среща между двата тима завърши с убедителна победа с 4-0 в полза на карамелите.

В състава на Сити за днешната среща единствено сериозно контузен е Самир Насри, а Делпф, Гюндоган и Менди са по въпрос. Роналд Куман от своя страна има доста играчи в лазарета, което със сигурност ще се отрази на игровата формация на тима.

  • Начало на срещата: 22:00
  • Прогноза: 1, Над 2.5 гола

Фин Харпс – Корк Сити

Гостите в днешната среща продължават с почти перфектното си представяне в ирландският премиършип, след като имат в своя актив 14 точки повече от вторият Дъндалк. С началото на двадесет и шестият кръг на шампионата, футболистите имат едва две допуснати поражения. Срещу тях се изправя отбора на Фин Харпс, който към момента е първият отбор намиращ се в зоната за изпадане.

Едва една точка спечелена в днешната среща ще е достатъчна за подобряване на класирането на отбора, но с оглед на на четирите победи, едно равенство и седемте поражения постигнати на собствен терен, победата ще е доста трудно постижима. Особено след като Корк далеч от дома играе безупречно със своите единадесет победи, едно равенство и нито една загуба.

  • Начало на срещата: 21:15
  • Прогноза: 2, Над 2.5 гола

Пайде – Инфонет

В последните десет изиграни кръга на естонската висша лига, играчите на Инфонет успяха да постигнат седем победи и едва три загуби. Високото ниво, което тимът показва може да се отдаде на факта, че едва девет точки е разликата между тях и третия във временното класиране Левадия Талин.

Очаквано, победата в днешната среща ще е от голямо значение за гостите в днешната среща, особено след като играчите ще се изправят срещу осмия в класирането и заемащ първото място в зоната на изпадащите отбори тим на Пайде. Твърде слаба е формата на домакините, особено пред собствена публика. Тимът има едва три постигнати победи, две равенства и цели седем поражения.

  • Начало на срещата: 18:30
  • Прогноза: 2, Над 2.5 гола

Флуминенсе – Атлетико Минейро

Двата тима се намират в долната половина на таблицата в бразилската Серия А, но с оглед на по- добрата си форма, очакваме по- добро представяне от играчите на Флуминенсе. В последните десет изиграни кръга, тимът успя да запише три победи, пет равенства и две загуби.

Не така стоят нещата при Атлетико, които постигнаха три победи, едно равенство и цели шест поражения в последните десет изиграни кръга. Последната среща между двата тима се игра през май месец, когато футболистите на Флуминенсе, като гости, успяха да надделея над съперниците си.

  • Начало на срещата: 02:00
  • Прогноза: 1Х, Под 2.5 гола