Прогнози за 07.08.2017

Футболни прогнози

Играчите на Млада Болеслав трябва да се завърнат към победната серия още в домакинството им на Спарта Прага, ако не искат да изпитат сериозни затруднения още на старта на сезона. В ирландският Премиършип, състава на Корк гостува на Шамрок Роувърс, като гостите все още нямат загуба на чужд терен.

Дъндалк ще търси задължителна победа срещу Голуей ако искат да запазят шансовете си за борба с лидера Корк за спечелването на висшата лига на Ирландия. Играчите на Астана ще търсят задължителна победа в днешната среща в домакинството си на Ордабаси, ако искат да са спокойни за първото си място във временното класиране в казахстанската висша лига.

Млада Болеслав – Спарта Прага

Футболистите на Млада Болеслав не започнаха новият сезон по начина, по който са искали. Участието на тима в Лига Европа вече е в миналото, след като играчите загубиха в Албания реванша си с Шкендербеу. Може би с оглед участието им в Лига Европа, играчите на Млада Болеслав стартираха и със загуба във висшата футболна лига на Чехия като домакин на Сигма Оломуц.

През изминалата кампания, тимът завърши на четвъртото място в крайното класиране, като задачата на тима ще е да се завърне на победната серия, ако не иска още от началото на сезона да изпитва сериозни затруднения с прогресирането си в таблицата.

  • Начало на срещата: 18:00
  • Прогноза: Х2, Под 2.5 гола

Шамрок Роувърс – Корк

В контраст с четвъртата си позиция във временното класирането на ирландският премиършип, домакините от Шамрок успяха да постигнат едва три победи в последните си десет изиграни срещи. И ако това не изглежда чак толкова зле, то е хубаво да отбележим, че в останалите седем срещи, футболистите допуснаха единствено и само поражения.

На другият полюс е състава на Корк, който продължава да е едноличен лидер в шампионата със седемнадесет точки преднина. Перфектната форма на Корк се пропука в последно време, след като тима допусна три загуби, размити в седем победи от последните десет кръга. Но въпреки това, Корк все още няма загуба на чужд терен, което говори много за тактическата кондиция на отбора.

  • Начало на срещата: 21:00
  • Прогноза: 2, Под 2.5 гола

Голуей Юнайтед – Дъндалк

Дори и минимални, играчите на Дъндалк не би трябвало да се отказват от шансовете си за борба с лидера Корк за спечелването на висшата лига на Ирландия. За това говорят и резултати, които футболистите постигнаха в последно време. Едва една загуба, три равенства и шест победи виждаме в актива на Дъндалк в последните им десет изиграни срещи.

Домакините от Голуей от своя страна са на една точка от това да попаднат в зоната на изпадащите отбори, което допълните ще ги мотивира за постигане на добър резултат. Тимът постигна по четири победи, равенства и загуби на собствен терен, което само по себе си показва затрудненията на играчите дори пред собствена публика.

  • Начало на срещата: 18:00
  • Прогноза: 2, Над 2.5 гола

Астана – Ордабаси

Домакините от Астана ще търсят задължителна победа в днешната среща, ако искат да са спокойни за първото си място във временното класиране в казахстанската висша лига, предвид четирите точки разлика с втория Кайрат. Освен доброто представяне на отбора в местния шампионат, играчите се представят добре и на европейката сцена, след като вече си осигуриха участие в Шампионската лига.

Нещо повече, шансовете за постигане на желаният резултат в днешната среща са изключително големи, след като тимът все още няма загуба в домакинските си срещи. Съперниците им от Ордабаси от своя страна заемат третото място, като са на шест точки от това да се изкачат на втората позиция.

  • Начало на срещата: 14:30
  • Прогноза: 1, Над 2.5 гола