Прогнози за 04.08.2017

Футболни прогнози

Монако излиза срещу Тулуза в защита на трофеят си от миналият сезон, в който играчите на Монако успяха да отбележат общо 107 гола. Въпреки много лоша форма, Транс Нарва е считан за фаворит в домакинството си на Тулевик, който също не продуцира добро представяне.

В белгийската първа дивизия, Стандарт Лиеж посреща Генк, като и двата отбора записаха равенства в първият кръг от шампионата. Битката за първото място в ирландският шампионат вече не влиза в сметките на Дъндалк, но запазване на второто място ще е жизнено важно, което ще мине през задължителен успех срещу Лимерик днес.

Монако – Тулуза

Начало на френската Първа Лига се открива по страхотен начин, със защитаващият титлата си от миналият сезон отбор на Монако. Играчите от кралството успяха да отмъкнат титлата от ПСЖ с високият процент на успеваемост на атакуващата си линия. В края на миналият сезон, играчите на Монако успяха да отбележат общо 107 гола, което само по себе си говори за атакуващата мощ на тима.

Въпреки това, ключови футболисти от миналият сезон като Бернардо Силва, Бенджамин Менди и Тиемуе Бакайоко вече не са на разположение на старши треньора, след като продължиха кариерите си в други отбори. Тулуза от своя страна завърши сезона на скромното 13-то място, като играчите на Паскал Дюпраз успяха да надскочат зоната на изпадащите отбори, което за тях си е сериозен успех.

  • Начало на срещата: 21:45
  • Прогноза: 1, Над 2.5 гола

Транс Нарва – Тулевик

И двата отбора са в много лоша форма, като в последните си мачове във естонската Мейстрилига, тимът на Транс Нарва няма победа от шест кръга насам. Съперниците им успяха да запишат победа в последната си среща изненадващо срещу втория в класирането Левадия Талин, но въпреки това те все още се намират в зоната на изпадащите отбори, на четири точки от спасението.

Домакините са считани за фаворит в днешната среща с оглед по- горното си класиране и сравнително добрата си форма пред собствена публика. Играчите на Транс Нарва се намират на петото място във временното класиране, като нови три точки в техният актив ще им помогне да затвърдят своята позиция. Тимът има четири победи, две равенства и четири загуби на собствен терен, в контраст с едната победа и осемте поражения на Тулевик като гостуващ отбор.

  • Начало на срещата: 19:00
  • Прогноза: 1, Над 2.5 гола

Стандарт Лиеж – Генк

Началото на новият сезон в белгийската Първа Дивизия видя две равенства от двата отбора. Играчите на Стандарт Лиеж завършиха 1-1 с Мехелен, докато Генк участва в мач с Ваасланд, който видя цели шест гола и краен резултат 3-3. Миналият сезон се очерта като разочарование за амбициите на домакините в днешната среща. Нещо, което със сигурност ще искат да променят през настоящата кампания.

Като резултат от това, тимът има нов мениджър, на който ще му трябва време да подреди състава си по начин, който счита за най- добре. Интересно е да видим дали Са Пинто ще успее в това свое начинание, след като в първата среща, тимът изпитваше затруднение във всяка фаза на своята игра. Състава на Генк показа упоритост и въпреки че губеше с 0-2, успя в крайна сметка да си подели точката в първият кръг на белгийският шампионат.

  • Начало на срещата: 21:30
  • Прогноза: 1, Над 2.5 гола

Дъндалк – Лимерик

По- запознатите от вас вече се досещат кой ще бъде новият шампион в ирландският премиършип. Разликата между лидера Корк и вторият Дъндалк вече се равнява на цели седемнадесет точки. Битката за първото място не влиза в сметките на Дъндалк, но запазване на второто място ще е жизнено важно. На собствен терен, тимът има осем победи, едно равенство и три поражения, което говори за стабилната игра която ще натежи везните в полза на Дъндалк в днешната среща.

Съперниците им от Лимерик от своя страна се намират в средата на таблицата, като вече много трудно могат да се преборят за нещо по- престижно от седмото си място. Далеч от дома тимът записа четири победи и две равенства, като в шест от срещите допусна загуби.

  • Начало на срещата: 21:45
  • Прогноза: 1, Над 2.5 гола