Прогнози за 12.07.2017

Футболни прогнози

Тимът на Жилина ще започне вторият квалификационен кръг за влизане в груповата фаза на Шампионската лига срещу Копенхаген днес с впечатляваща домакинска серия. Лудогорец гостува на отбора на Жалгирис, който е в серия от пет срещи без допусната загуба.

Отбора на Дъндалк ще домакинства на Розвенборг, като задачата за успех на ирландският състав изглежда доста далечен. А в тринадесетият кръг от бразилската Серия А ще наблюдаваме изключително равностойна среща между Атлетико Минейро и Сантош.

Жилина – Копенхаген

Тимът на Жилина ще започне вторият квалификационен кръг за влизане в груповата фаза на Шампионската лига с впечатляваща домакинска серия. В последните 21 срещи на собствен терен, футболистите имат едва две допуснати поражения. Доминиращият отбор в датското първенство- Копенхаген от своя страна записа четири победи в последните си десет гостувания. Въпреки това, отбора на Жилина ще трябва да внесе сериозни подобрения в своята игра, с оглед седемте загуби от десет мача в частност изиграни в Шампионската лига.

И двата тима ще търсят победата днес, за да могат да си осигурят ранна преднина във втората фаза от квалификациите. И с оглед на факта, че състава на Копенхаген е по- опитният тим, с повече изиграни срещи в турнира на шампионите, считаме тях за фаворит за спечелване на днешната среща.

  • Начало на срещата: 21:15
  • Прогноза: 2, Над 2.5 гола

Жалгирис – Лудогорец

Съперникът на разградчани е изключително резултатен отбор, вкарвайки дванадесет гола в последните си десет изиграни срещи. Добрата новина за Лудогорец е, че в същите срещи, тимът допусна и осем гола в своята врата. Доста по- добре, Жалгирис стои на собствен терен, отбелязвайки осем гола и допускайки едва два гола. Но дори и това не може да се измерва с двадесет и осемте отбелязани гола на чужд терен, от страна на разградчани.

Футболистите на Жалгирис са в серия от пет срещи без допусната загуба. Лудогорец от своя страна има на своята сметка три победи, едно равенство и едно поражение. Въпреки това, играчите на Лудогорец са считани за фаворити за спечелването на първата среща от квалификациите.

  • Начало на срещата: 21:00
  • Прогноза: 2, Над 2.5 гола

Дъндалк – Розенборг

Миналата година, по това време, играчите на Дъндалк успяха да постигнат престижна победа над Бате Борисов, което почти им осигури място в груповата фаза на Шампионската лига. Тогава, Легия Варшава отстрани ирландският тим, но въпреки това, отбора записа участие в Лига Европа. Постигане на нещо повече през настоящият сезон изглежда доста трудно, след като ще трябва да се изправят срещи тима на Розенборг, който вече единадесет пъти участваше в груповата фаза на Шампионската лига.

Норвежкият отбор се намира на първото място в класирането, но шампионатният им статут със сигурност няма да ги разконцентрира за добро представяне в днешната среща.

  • Начало на срещата: 21:45
  • Прогноза: 2, Над 2.5 гола

Атлетико Минейро – Сантош

Срещата от тринадесетият кръг от бразилската Серия А ще е изключително равностойна, предвид представянето на двата отбора. Играчите на Сантош заема четвъртото място в класирането, като при успех днес, те ще имат възможността да се прицелят в третата позиция. В последните десет кръга от шампионата, играчите записаха шест победи, две равенства и две загуби. В гостуванията си, тимът записа две победи, едно равенство и две поражения.

Съперниците им от Атлетико Минейро, заемат осмата позиция във временното класиране. На собствен терен, играчите записаха по две победи, равенства и загуби. А иначе в последните десет изиграни мача, Атлетико Минейро отбелязаха пет победи, две равенства и три загуби.

  • Начало на срещата: 01:30
  • Прогноза: 1, Над 2.5 гола