Прогнози за 04.06.2017

Футболни прогнози

Палмейрас и Атлетико Минейро се намират в долната част на таблицата, като ще се надяват да постигнат добър резултат, който ще ги отдалечи от зоната на изпадане. Крузейро и Чапекоензе са с равен брой актив от три кръга до сега, като само по- добрата голова разлика дава на Чапекоензе и по-горното четвърто място в таблицата.

Сао Пауло ще търси задължително победата в гостуването си на Понте Прета, с оглед все още малката разлика между тях и първите няколко отбора в таблицата. Гремио се оказва по-класен както в офанзивен така и в дефанзивен план в сравнение с Вашко да Гама, като очакваме именно домакините да стигнат до успех.

Палмейрас – Атлетико Минейро

Още в началото на сезона в Серия А на Бразилия, играчите на Палмейрас записаха една победа и цели две последователни загуби. Оправданието, може да се крие с това, че състава допусна и двете си поражения далеч от своя стадион. На почти същото ниво се намират и противниците им от Атлетико, които дори нямат записана победа до началото на миналият кръг, когато победиха Парана с 2-0.

За разлика от Палмейрас, Атлетико успя да се добере до равенство срещу Понте Прета в гостуването си, което може да се окаже скритото оръжие в състава на Минейро. Двата тима се намират в долната част на таблицата, като ще се надяват да постигнат добър резултат, който ще ги отдалечи от зоната на изпадане.

  • Начало на срещата: 22:00
  • Прогноза: 1, Над 2.5 гола

Крузейро – Чапекоензе

И двата тима са с равен брой актив от три изиграни срещи до сега, като само по- добрата голова разлика поставя играчите на Чапекоензе на по-горното четвърто място в таблицата. Много трудно е да разграничим двата отбора, предвид добрата форма, с която започнаха шампионата.

Футболистите на Крузейро изредиха две победи и две равенства, а съперниците им от Чапекоензе са с три последователни победи и само едно равенство. А самото равенство дойде точно срещу Крузейро преди няколко дни. В преките сблъсъци между тези два отбора, Крузейро има преимущество с четири победи, две поражения и четири равенства.

  • Начало на срещата: 01:00
  • Прогноза: 1, Под 2.5 гола

Понте Прета – Сао Пауло

Футболистите на Сао Пауло успяха да се измъкнат от негативната серия от три изиграни кръга без записана победа. След като натрупаха две равенства и една загуба, сега нещата изглеждат доста по- обнадеждаващи с двете последователни победи в първенството. Тимът се намира на седмото място в класирането, и предвид че сме още в началната фаза на шампионата, разликата с по-горно класираните отбори е малка, ще подейства амбициозно на отбора.

Понте Прета също трябваше да изживява ренесанс в своята игра, след като записа две загуби и две равенства. След това, играчите успяха да постигнат победа срещу Спорт Ресифе, но загубиха следващата си среща срещу Ботафого и записаха равенство с Атлетико Минейро в последният кръг.

  • Начало на срещата: 22:00
  • Прогноза: Х, Под 2.5 гола

Гремио – Вашко да Гама

Простирайки се за по- дълъг период и двата тима имат сходни показатели, ако вземем под внимание последните десет изиграни срещи- две равенства, две загуби и шест победи. Двата тима дори постигнаха победи в последните си двубои и имат еднакъв актив от точки във временно класиране на Серия А. Единствено състава на Гремио се оказва по-класен както в офанзивен така и в дефанзивен план, което му отрежда шестото място в таблицата.

С три места по- назад е състава на Вашко да Гама, но при тях лошото е, че от началото на сезона имат една изиграна среща като гостуващ тим и тя завърши с поражение. Гремио от своя страна вече има една победа на собствен терен, като целта пред играчите ще бъде те да станат две и да си проправят път по- нагоре в класирането.

  • Начало на срещата: 22:00
  • Прогноза: 1, Над 2.5 гола