Прогнози за 02.06.2017

Футболни прогнози

Футболистите на Дери Сити ще имат възможността да изместят Брей Уондърърс от третата позиция във временното класиране на ирландският Премиършип, след успех над Галуей Юнайтед. Сходна ситуация, в която Шамрок също може да измести третия в класирането, но това минава през играчите на Сейнт Патрик.

Футболистите на Сион ще трябва да мислят за победата днес, ако не искат да изгубят място, в челното класиране на шампионата. И докато отбора на Лугано се представяше добре, то днешните им съперници от Люцерн търсеха своята форма, след пет последователни загуби.

Дери Сити – Галуей Юнайтед

Футболистите на Дери Сити ще имат възможността да изместят Брей Уондърърс от третата позиция във временното класиране на ирландският Премиършип. Състава на Дери е без загуба от девет кръга насам, но пък за сметка на това натрупа доста равенства в последно време. Галуей заема незавидното 11-то място, вторият отбор от тези който се намират в зоната за изпадане.

Нови три точки ще означава излизане от опасната част в класирането, но това е доста трудно постижимо с оглед лошата форма на тима като гост- четири равенства, три загуби и нито една победа. Дери Сити от своя страна на собствен терен имат четири победи, две равенства и само две загуби, което със сигурност ги прави фаворити за спечелване на днешната среща.

  • Начало на срещата:21:45
  • Прогноза: 1, Над 2.5 гола

Шамрок Роувърс – Сейнт Патрик

Сходна ситуация ще наблюдаваме и при тези два отбора. При успех днес, Шамрок също може да измести третия в класирането, но това до голяма степен зависи и от Дери Сити и тяхното представяне. В миналият кръг, футболистите на Шамрок успяха да спечелят с 2-0 срещата си срещу Брей Уондърърс, с което загатнаха за желанието си да се настанят в топ 3 на ирландската висша лига.

А иначе, в последните пет кръга, тимът записа три победи и две загуби, които сериозно накърниха актива им от точки. Стъпка в правилната посока е напълно възможна, след като тима се изправя днес срещу отбора на Сейнт Патрик, който пък от своя страна заема последното място във временното класиране.

  • Начало на срещата: 22:00
  • Прогноза: 1, Под 2.5 гола

Сион – Грасхопър

Играчите на Сион ще трябва да мислят за победата днес по две причини- от една страна, при успех на Люцерн ще изгубят четвъртата позиция в швейцарската супер лига; а от друга страна, разликата с третият в класирането- Лугано отново се равнява на три точки.

Съперниците им от Грасхопър се намират в долната половина на таблицата, от където трудно могат да атакуват местата даващи право на участие в Лига Европа през следващият сезон. В последно време тимът е дори без победа, след като записа едно равенство и три последователни загуби.

  • Начало на срещата: 21:30
  • Прогноза: 1, Над 2.5 гола

Лугано – Люцерн

Лугано, с резултатите които показва в последно време не би трябвало да има проблем със защитата на третото си място във временното класиране. В последните десет кръга на шампионата, футболистите записаха само по едно равенство и загуба, въпреки че загубата беше точно от състава на Сион.

Докато Лугано биеше наред, то отбора на Люцерн през това време трябва да намери своята форма, след петте последователни загуби които записа. Последва изненадваща победа над Сион с 2-3 а в последният кръг се стигна до равенство с последният в класирането.

  • Начало на срещата: 21:30
  • Прогноза: 1, Над 2.5 гола