Прогнози за 30.05.2017

Футболни прогнози

Футболистите на Шамрок ще излязат за победа в днешната среща, особено ако искат да скъсят разликата с третия в класирането на ирландската висша лига- Брей Уондърърс. Футболистите на Килмес ще трябва доста да се позамислят за оставането си в аржентинската Примера дивисион, в гостуването им на Велес Сарсфийлд.

Играчите на Левадия са с три точки по-малко от лидера- Флора Талин, като очакваме задължителен успех в гостуването им на Транс Нарва. А футболистите на Инфонет ще искат да скъсят разликата с третия- Калю Номе на шест точки.

Шамрок Роувърс – Брей Уондърърс

Футболистите на Шамрок ще излязат за победа в днешната среща, особено ако искат да скъсят разликата с третия в класирането на ирландската висша лига- Брей Уондърърс. Сериозно непостоянство се наблюдава в състава на Шамрок, след като в последните три кръга играчите записаха две загуби и само една победа.

Миналият кръг дори видя четири допусната гола във вратата на Шамрок от състава на Корк Сити. Опонентите им също предлагат незавидна форма, като дори нямат записана победа в последните си три срещи. В миналите два кръга, тимът записа две равенства, които последваха след загуба от седмият в класирането Бохемианс.

  • Начало на срещата: 22:00
  • Прогноза: 1, Под 2.5 гола

Велес Сарсфийлд – Килмес

След като успя да спечели само една среща в изминалите вече десет кръга, футболистите на Килмес ще трябва доста да се позамислят за оставането си в аржентинската Примера дивисион. Тимът заема последното място в класирането, като изгледите за успех над Велес не изглеждат никак добри. Особено, когато трябва да гостуват на отбор, който се представя сравнително добре на собствен терен.

Дори и немислимото да се случи, това ще бъде първата победа на играчите на Килмес като гостуващ отбор от началото на шампионата. Интересно е да се отбележи, че в последните четири срещи между тези два отбора, Килмес успя да постигне победи във всички от тях.

  • Начало на срещата: 03:15
  • Прогноза: 1, Под 2.5 гола

Транс Нарва – Левадия Талин

Футболистите на Левадия са без загуба в десет поредни кръга, след като записаха само едно равенство. Тези показатели им отреждат второто място в класирането на естонската висша лига, като играчите на Левадия са с три точки по-малко от лидера- Флора Талин. И предвид по- добрата им голова разлика, при нов успех Левадия ще успее да си върне първото място във временното класиране.

Футболистите на Транс Нарва от своя страна записаха загуба в миналият кръг на шампионата, което допълнително доказва непостоянството в тяхната игра. Тимът вече е с девет точки пасив от класираните в топ 3 отбори. Предвид безпогрешната форма на Левадия като гост, смятаме че в естонският шампионат ще видим рокада на лидерското място в класирането.

  • Начало на срещата: 20:00
  • Прогноза: 2, Над 2.5 гола

Инфонет – Калю Номе

Последната среща, която двата тима изиграха бе през миналият месец, когато феновете по трибуните видяха цели осем гола. Тогава играчите на Инфонет се поздравиха с победата и единственото нещо, което очакваме да видим е дали резултата в днешната среща ще се повтори. А иначе разликата между двата отбора се равнява на девет точки, като Калю Номе е трети а Инфонет заема четвъртото място.

Съответно единият ще се постарае да добави нови три точки в актива си, за да успее да задържи разликата с втория в класирането в разумни граници. А футболистите на Инфонет ще искат да скъсят разликата с Калю Номе на шест точки.

  • Начало на срещата: 18:00
  • Прогноза: 1, Под 2.5 гола