Прогнози за 26.05.2017

Футболни прогнози

Играчите на Шахтьор заемат първата позиция в класирането на елитната лига по футбол на Украйна, като очакваме да стигнат до успех и срещу Динамо Киев. Отборът на Корк Сити продължава да се представя по блестящ начин в ирландската висша лига, като днес се изправя срещу Шамрок, напоследък предлага положително постоянство в постигнатите резултати.

Съставът на Брей Уондърърс ще има добра възможност да се изкачи до второ място в таблицата, ако успее да надделее над Слиго Роувърс. Отборът на Калъмбъс при успех в днешната среща срещу Торонто, ще направи сериозна заявка за трето място във временното класиране.

Шахтьор – Динамо Киев

Футболистите на Шахтьор заемат първата позиция в класирането на елитната лига по футбол на Украйна. Тимът има сериозна преднина от 18 точки, пред вторият Динамо. Добрата игра на отбора си личи и от почти перфектната статистика от осем победи, едно равенство и една загуба. На другият полюс се намират играчите на Динамо Киев, който инкасираха три последователни загуби в последните си изиграни срещи.

От началото на сезона, футболистите на Шахтьор допуснаха само една загуба пред собствена публика. Но и съперниците им от Динамо се представят прилично, играейки на чужд терен след само две допуснати поражения. Наскоро двата тима премериха сили помежду си, когато на собствен терен играчите на Шахтьор постигната минимална победа с 1-0.

  • Начало на срещата: 19:30
  • Прогноза: 1, Под 2.5 гола

Корк Сити – Шамрок Роувърс

Отборът на Корк Сити продължава да се представя по блестящ начин в ирландската висша лига. Играчите отвоюваха четири победи и едно равенство в последните си пет срещи. Нещо повече, от началото на сезон, тимът продължава да е без загубен мач. С такава показатели, не е учудващо и заеманото първо място в класирането.

В състава на Шамрок напоследък се наблюдава положително постоянство в постигантите резултати. В последните пет кръга, играчите записаха четири победи и една загуба. В днешната среща, мотивацията на тима ще бъде да добави нови три точки, с които да догони отборът на Брей Уондърърс, заемащ третото място.

  • Начало на срещата: 21:45
  • Прогноза: 1, Над 2.5 гола

Брей Уондъръс – Слиго Роувърс

И след като заговорихме за Брей Уондърърс е хубаво да отбележим, че съставът ще има добра възможност да се изкачи до второ място в таблицата, ако успее да надделее над днешният си противник. Напълно е възможно да видим рокада в челните места, след като Слиго Роувърс заемащ място в зоната на изпадащите, не би могъл да напълно да се противопостави на Брей.

Играчите записаха две загуби и едно равенство, но въпреки това дори и една точка, би била достатъчна за излизане от зоната на изпадане. Темпото, с което започна сезона тимът на Брей Уондърс спадна в последно време, след като тимът записа една победа, две равенства и две загуби.

  • Начало на срещата: 21:45
  • Прогноза: 1, Над 2.5 гола

Торонто – Калъмбъс Крю

В миналият кръг, играчите на Торонто не успяха да си набавят пълният набор от точки, след като завършиха наравно с Ню Йорк Ред Булс. Въпреки това, тимът остава едноличен лидер в източната конференция на МЛС с пет точки преднина пред заемащият второ място. Отборът на Калъмбъс при успех в днешната среща ще направи сериозна зазявка за трето място във временното класиране.

Две победи и три загуби са на сметката на играчите на Калъмбъс в последните изиграни срещи. Много по-добре стоят нещата при Торонто, след като в изминалите пет кръга, футболистите постигнаха четири победи и едно равенство.

  • Начало на срещата: 02:00
  • Прогноза: 1, Над 2.5 гола