Прогнози за 19.05.2017

Футболни прогнози

Трите точки в днешната среща срещу Елче ще са задължителни за играчите на Хетафе, ако искат да запазят настоящата си позиция от футболистите Сегунда Дивисион. Футболистите на Райо Валекано могат да си отдъхнат, че и през следващият сезон ще участват във вторият ешелон на испанският футбол, нещо върху което съперниците им от Гимнастик трябва да поработят.

Добрата форма на Слован Братислава ще бъде поставена на карта, предвид слабата игра на тима като гост срещу АС Тренчин днес. Галатасарай посреща Османлиспор, като победата днес ще е задължителна за домакините в битката им за третото място в класирането.

Хетафе – Елче

Изглежда почти невъзможно за играчите на Хетафе да се преборят със състава на Хирона за второто място в класирането на сегунда дивисион. Но трите точки в днешната среща ще са задължителни, ако искат да запазят настоящата си позиция от футболистите на Тенерифе. Разликата между двата тима се равнява на само две точки. Предишният кръг видя инкасирането на загуба от състава на Хетафе. Преди това футболистите отбелязаха серия от седем поредни срещи без поражение.

Играчите на Елче също ще разчитат на победа в срещата, след като са на само една точка от измъкването от зоната на изпадащите отбори. За съжаление обаче, тимът записа пет последователни поражения в последно време. Предвид добрата форма на Хетафе като домакин, от която се вижда една единствена загуба през целият сезон, считаме точно Хетафе за фаворит в днешната среща.

  • Начало на срещата: 22:00
  • Прогноза: 1, Под 2.5 гола

Райо Валекано – Гимнастик Тарагона

Към края на сезон, футболистите на Райо Валекано могат спокойно да си отдъхнат, че и през следващият сезон ще участват във вторият ешелон на испанският футбол. Нещо, върху което съперниците им от Гимнастик все още трябва да поработят. Към настоящият момент, играчите заемат последното място, преди отборите изпадащи от надпреварата.

Разликата им с футболистите на Елче, който вече разгледахме, се равнява на само една точка. В последните пет срещи, играчите на Гимнастик записаха една победа, една загуба и три равенства. Съперниците им от Райо Валекано от своя страна имат на своята сметка три победи и две равенства.

  • Начало на срещата: 22:00
  • Прогноза: 1Х, Над 2.5 гола

АС Тренчин – Слован Братислава

На футболистите на Слован Братислава ще им е трудно да успея да настигнат лидерите от Жилина, имайки предвид 13-те точки разлика между двата тима. Голяма е и разликата между играчите на Братислава и тези, заемащи третото място. В последните няколко кръга, състава на Слован Братислава записа две загуби и три последователни победи. Добрата им форма обаче ще бъде поставена на карта, предвид слабата игра на тима като гост- шест победи, шест загуби и едно равенство.

Играчите на Тренчин от своя страна са все още в играта за четвъртото място в класирането. Тимът е със сходни показатели, като тези на Слован Братислава. Но за разлика от тях, играчите на Тренчин ще разчитат на добрата си форма като домакин, който до момента представлява осем победи три равенства и само три загуби.

  • Начало на срещата: 18:30
  • Прогноза: 1/2, Над 2.5 гола

Галатасарай – Османлиспор

Въпреки амбициите на отбора да се пребори за третото място в класирането на турската суперлига, статистиката от изиграните срещи до сега никак не помага за крайният успех. Три загуби и две победи записаха футболистите на Галатасарай, въпреки това разликата с Фенербахче е само две точки.

Съперниците им от Османлиспор от своя страна успяха да се отдалечат на десет точки от зоната на изпадащите. Въпреки това, тимът няма победа от три кръга насам. Последната среща, между двата отбора бе през декември, миналата година, когато привържениците видяха равенство.

  • Начало на срещата: 20:00
  • Прогноза: 1, Над 2.5 гола