Прогнози за 15.05.2017

Футболни прогнози

Челси ще се хвърли към вратата на Уотфорд в първият си мач, като новият шампион на Англия по футбол за този сезон. Бешикташ ще има възможността да си върне лидерското място в турската супер лига, ако успее разбира се да надделее над Бурсаспор.

Отбора на Боависта ще има сравнително лесен двубой предвид лошата форма на футболистите на Витория, които нямат победа в последните пет кръга. В щатската МЛС, играчите на Далас е на само една точка от заемащите първо и второ място отбори, което ще ги мотивира за успех над Ню Йорк.

Челси – Уотфорд

Дори и с шампионският трофей в ръце, може да очакваме атакуващ футбол от лондонският тим и разбира се нови три точки, към техния актив. Въпреки четирите поредни загуби в последните няколко кръга, играчите на Уотфорд могат да бъдат сигурни за мястото си във висшата лига на Англия по футбол и през следващият сезон.  Челси от своя страна няма загубен мач в последните пет кръга, записвайки само победи.

За никого няма да бъде изненада, ако тима на Антонио Конте се хвърли към вратата на Уотфорд в първият си мач, като шампион на Англия по футбол за този сезон. Още един специален момент ще наблюдаваме днес- капитанът на Челси, Джон Тери, ще запише своето 715-то участие за синият клуб. Краят на сезона ще ознаменува краят на неговата кариера.

  • Начало на срещата: 22:00
  • Прогноза: 1, Над 2.5 гола

Бурсаспор – Бешикташ

В днешната среща, тимът на Бешикташ ще има възможността да си върне лидерското място в турската супер лига, ако успее разбира се да надделее над съперника си. Задачата пред Бешикташ не изглежда толкова трудна, предвид петнадесетото място и серията от три загубени срещи от страна на Бурсаспор. Бешикташ записа равенство в предишният кръг срещу Фенербахче.

Това със сигурност не беше желаният резултат, след загубата преди това от Истанбул ББ, с който си оспорва първата позиция. За незавидната си позиция в класирането, тимът на Бурсаспор успя да направи домакинските си срещи почти сигурен източник на нови точки. Точната статистика на отбора възлиза на седем победи, три равенства и пет загуби.

  • Начало на срещата: 20:00
  • Прогноза: 2, Над 2.5 гола

Витория Сетубал – Боависта

Играчите на Боависта изглежда ще имат сравнително лесен двубой предвид съпътстващата форма на своя съперник. Футболистите на Витория нямат победа в последните пет кръга, записвайки четири загуби и едно равенство. Тимът на Боависта няма възможност за участие в евротурнирите през следващият сезон, но защо пък да не се изкачи с няколко позиции нагоре от деветото място, което сега заема.

Последните два кръга бяха сравнително продуктивни за състава на Боависта, след като успяха да не допускат загуба. Състояние, което преди това не беше толкова добро за цели шест срещи. Победите и загубите за Витория Сетубал са почти изравнени, което означава, че в тази среща домакинският фактор няма да изиграе голямо значение.

  • Начало на срещата: 22:00
  • Прогноза: Х2, Под 2.5 гола

Далас – Ню Йорк

Футболистите на Далас заемат третата позиция в западната конференция на МЛС, като тимът е на само една точка от заемащите първо и второ място отбори. Нещо повече- Далас имат и два мача по-малко от съперниците си за спечелване на конференцията, което допълнително ще ги мотивира за трите точки в днешната среща. А самите футболисти изглеждат доста мотивирани, след като успяха да започнат сезона ударно- четири победи, две равенства и една загуба.

Играчите на Ню Йорк от своя страна са четвърти във временното класиране в източната конференция, като отдалечаването им от лидера започва да става сериозно. Проблемът идва от това, че играчите на Ню Йорк не са достатъчно убедителни в представянията си на чужд терен. Нещо, което не може да се твърди за Далас, който вече има три победи и само едно равенство пред собствена публика.

  • Начало на срещата:03:00
  • Прогноза:1, Над 2.5 гола