Прогнози за 27.03.2017

Футболни прогнози

Турция – Молдова

Паузата от международни квалификации за Световното първенство по футбол в Русия, ще ни предложи приятелската среща между Турция и Молдова. Отборът на южната ни съседка успя да влезе в добра серия, след като в период от четири срещи не успя да надделее над съперниците си. Това се промени след като турските футболисти записаха победи съответно срещу Косово и Финландия. Съперниците им от Молдова не могат да се похвалят със сериозен статут във футболният свят. В последните си девет международни срещи, футболистите на молдовският национален тим успяха да запишат само една победа, две равенства и шест загуби. Днешната среща между тези два тима няма да има по-специален заряд, като двата отбора ще търсят тактическо обиграване. Считаме, че с оглед по-добрата си форма, турският тим ще надделее в днешната среща.

  • Начало на срещата: 19:15
  • Прогноза: 1, Под 2.5 гола

Спартак Тамбов – Енисей Красноярск

Отборът на Енисей ще е този, който в днешната среща от руската национална лига, ще търси повече трите точки. Тимът се намира на седма позиция, като пълен актив от точки, ще позволи изкачването им с една позиция нагоре в класирането и доближаване до челната четворка. Отборът започна настоящият сезон по повече от подобаващ начин. С три поредни победи още на старта на шампионата, на лице бях сериозните надежди за успешен сезон. Но това много бързо се промени, след като в следващите седем срещи, футболистите на Енисей успяха само в един мач да се удостоят с победа. Спартак от своя страна се намира на само две точки от Енисей на единадесето място. Отборът успя да покаже много силна форма, което ще иска да докаже и в днешната среща.

  • Начало на срещата: 13:00
  • Прогноза: Х, Под 2.5 гола

Брашов – Тимишоара

При успех днес, отборът на Брашов може да направи сериозна заявка за втората позиция във втора лига на румънският футболен шампионат. Като домакин, отборът се представя повече от впечатляващо с цели девет победи от единадесет мача. Политехника заема незавидното 14- сто място в класирането и показва несигурност в игровата си форма. В последните си шест двубоя, отборът записа само една победа при три равенства и две загуби. Като гост, футболистите на Тимишоара също не са прецизни в действията си. Две победи, три равенства и цели пет загуби. С оглед на формата на двата отбора и домакинският фактор, то залозите за победа на Брашов са напълно оправдани.

  • Начало на срещата: 19:00
  • Прогноза: 1, Над 2.5 гола

Арецо – Пистоезе

Футболистите на Арецо трябва да приложат сериозна концентрация в днешната среща, ако искат да запазят шансове за атакуване на челната тройка в класирането. В­ момента тимът заема четвъртото място, като е на три от Ливоpно на трето място и седем от Кремонезе на втора позиция. Домакинският фактор ще изиграе решаващата роля, с оглед на десетте победи пред родна публика, трите равенства и само едната загуба. Футболистите на Пистоезе също имат цел, която ще трябва да изпълнят успешно в днешната среща. Тимът се намира на четири точки от зоната на изпадащите и всяка точка, добавена към активът им ще е добра новина за запалянковците.

  • Начало на срещата: 21:45
  • Прогноза: 1, Под 2.5 гола