Прогнози за 27.03.2017

Футболни прогнози

Паузата от международни квалификации за Световното първенство по футбол в Русия, ще ни предложи приятелската среща между Турция и Молдова. Отборът на Енисей гостува на Спартак Тамбов в днешната среща от руската национална лига, като ще е по активният тим с оглед амбициите на отбора за класиране в челната четворка.

При успех днес срещу Тимишоара, отборът на Брашов може да направи сериозна заявка за втората позиция във втора лига на румънският футболен шампионат. Футболистите на Арецо трябва да приложат сериозна концентрация в домакинството им на Пистоезе, ако искат да запазят шансове за атакуване на челната тройка в класирането.

Турция – Молдова

Паузата от международни квалификации за Световното първенство по футбол в Русия, ще ни предложи приятелската среща между Турция и Молдова. Отборът на южната ни съседка успя да влезе в добра серия, след като в период от четири срещи не успя да надделее над съперниците си. Това се промени след като турските футболисти записаха победи съответно срещу Косово и Финландия.

Съперниците им от Молдова не могат да се похвалят със сериозен статут във футболният свят. В последните си девет международни срещи, футболистите на молдовският национален тим успяха да запишат само една победа, две равенства и шест загуби. Днешната среща между тези два тима няма да има по-специален заряд, като двата отбора ще търсят тактическо обиграване. Считаме, че с оглед по-добрата си форма, турският тим ще надделее в днешната среща.

  • Начало на срещата: 19:15
  • Прогноза: 1, Под 2.5 гола

Спартак Тамбов – Енисей Красноярск

Отборът на Енисей ще е този, който в днешната среща от руската национална лига, ще търси повече трите точки. Тимът се намира на седма позиция, като пълен актив от точки, ще позволи изкачването им с една позиция нагоре в класирането и доближаване до челната четворка. Отборът започна настоящият сезон по повече от подобаващ начин.

С три поредни победи още на старта на шампионата, на лице бях сериозните надежди за успешен сезон. Но това много бързо се промени, след като в следващите седем срещи, футболистите на Енисей успяха само в един мач да се удостоят с победа. Спартак от своя страна се намира на само две точки от Енисей на единадесето място. Отборът успя да покаже много силна форма, което ще иска да докаже и в днешната среща.

  • Начало на срещата: 13:00
  • Прогноза: Х, Под 2.5 гола

Брашов – Тимишоара

При успех днес, отборът на Брашов може да направи сериозна заявка за втората позиция във втора лига на румънският футболен шампионат. Като домакин, отборът се представя повече от впечатляващо с цели девет победи от единадесет мача. Политехника заема незавидното 14- сто място в класирането и показва несигурност в игровата си форма.

В последните си шест двубоя, отборът записа само една победа при три равенства и две загуби. Като гост, футболистите на Тимишоара също не са прецизни в действията си. Две победи, три равенства и цели пет загуби.С оглед на формата на двата отбора и домакинският фактор, то залозите за победа на Брашов са напълно оправдани.

  • Начало на срещата: 19:00
  • Прогноза: 1, Над 2.5 гола

Арецо – Пистоезе

Футболистите на Арецо трябва да приложат сериозна концентрация в днешната среща, ако искат да запазят шансове за атакуване на челната тройка в класирането. В­ момента тимът заема четвъртото място, като е на три от Ливоpно на трето място и седем от Кремонезе на втора позиция.

Домакинският фактор ще изиграе решаващата роля, с оглед на десетте победи пред родна публика, трите равенства и само едната загуба. Футболистите на Пистоезе също имат цел, която ще трябва да изпълнят успешно в днешната среща. Тимът се намира на четири точки от зоната на изпадащите и всяка точка, добавена към активът им ще е добра новина за запалянковците.

  • Начало на срещата: 21:45
  • Прогноза: 1, Под 2.5 гола