Прогнози за 25.03.2017

Футболни прогнози

След като надделяха на отбора на Люксембург с 3-1, днес в София холандските национали ще искат да продължат с победната си серия, което да им позволи затвърждаване на втората позиция в квалификационната група. Белгия и Гърция, в момента заемат челни позиции в квалификационна група H за световното първенство в Русия също играят днес.

Ако Португалия иска да измести Швейцария от първото място, то победа срещу Унгария днес е неминуема. Дидие Дешан ще даде почивка на топ играчите си, след като лидера Франция, посреща последният в група А тим на Люксембург.

България – Холандия

Холандците успяха да запазят втората си позиция в квалификационна група A, след като надделяха на отбора на Люксембург с 3-1. Днес в София, лалетата ще иска да продължат с победната си серия, при все че шведският национален отбор е до толкова близко по точки, че при победа, може да измести холандците. Националите ни успяха да постигнат победи пред родна публика, след като надделяха над Беларус и Люксембург, но не успяха успешно да се противопоставят на шведите и французите.

Холандците няма да разчитат на Винсент Янсен, Вирджил ван Дайк и Джефри Бума за днешната среща. Под въпрос остава Стефан де Врий. За отбора на България, главен отсъстващ ще бъде титулярният вратар- Владислав Стоянов. На негово място, под рамката на вратата ще застане Николай Михайлов. В състава липсват също Георги Миланов и Светослав Дяков.

  • Начало на срещата: 21:45
  • Прогноза: 2, Над 2.5 гола

Белгия – Гърция

Двата отбора, които в момента заемат челни позиции в квалификационна група H за световното първенство в Русия се срещат днес. Националите на Белгия са лидери в класирането с 12 точки. От втората позиция, гръцкият национален отбор ще се опита да отнеме лидерството на червените дяволи.

Допълнителен стимул за добро представяне за гръцките футболисти ще бъде отсъстващият за тази среща играч на Белгия- Еден Азар. В защита, Венсан Компани също няма да влезе в сметките на Роберто Мартинез. Футболистите на гръцкият национален отбор ще пристигнат в Белгия под пара. Те успяха да стартират своята квалификационна кампания с три поредни победи, още в началото. Головата статистика, която ги съпровожда също е блестяща- девет отбелязани гола в четири срещи.

  • Начало на срещата: 21:45
  • Прогноза: 1, Над 2.5 гола

Португалия – Унгария

Последният път, когато тези два отбора се засякоха на терена, беше в груповата ваза за участие на Евро 2016 година. Тогава футболистите на двата отбора успяха да представят истинско футболно зрелище, като в мача бяха отбелязани цели шест гола. При резултат 3-3, настоящият мач между двата отбора, ще бъде очакван с нетърпение.

Повторение на предишният мач е напълно възможен, тъй като и двата тима ще се хвърлят в люта битка за трите точки. Ако Португалия иска да измести Швейцария от първото място, то победа тук е неминуема. Унгария пък от своя страна ще атакува също горните позиции, тъй като в момента заема третото място.

  • Начало на срещата: 21:45
  • Прогноза: 1, Под 2.5 гола

Люксембург – Франция

Битката между Давид и Голиат- така може да оприличим днешната футболна среща от квалификационна група А за Световното по футбол в Русия. Франция заема първо място в нашата група с десет точки, с три повече от втория- Холандия. На другият полюс е Люксембург- с една на последната позиция. Положителната новина за треньорът на Люксембург е, че ще може да разчита на пълният капацитет на своя отбор.

Дидие Дешан, от своя страна ще даде почивка на топ играчите си. Пол Погба и Рафаел Варан няма да са на разположение, след като и двамата са контузени. Заради незадоволителна форма, Бакари Саня, Муса Сисоко и Антъни Марсиал също не влизат в сметките на френският селекционер.

  • Начало на срещата: 21:45
  • Прогноза: 2, Над 2.5 гола