Основни съвети за залагане

Масово хората залагат на спортни събития, с които не са съвсем наясно. Затова ние сме приготвили няколко съвета за залагане. Надяваме се, че те ще са ви от съществена полза и ще ви помогнат в правилния избор на срещи и успешното им прогнозиране. Препоръчително е всички начинаещи да се запознаят с тях, за да се адаптират по-лесно към залагането и да си създадат правилно мислене и анализиране на фактите и статистиката.

Правилен избор на букмейкър

избиране на букмейкър при залагания

Предложенията в наши дни са много, което е добре за обикновения потребител. Има много възможности, като всеки букмейкър излиза със свои оферти и коефициенти. Трябва, обаче, всеки залагащ да обърне сериозно внимание на пазарите, които се предлагат за спорта, към който се е насочил.

Това е едно от важните условия, за да не се стига до момент, в който вие сте се регистрирали в онлайн букмейкър, но накрая се оказва, че липсват дадени опции за конкретно събитие. Нашият екип се е постарал да ви създаде удобни четива с експертни съвети за залагане във всяка една букмейкърска къща. Ще откриете основните им плюсове и негативи, както и бонус офертите за нови потребители.

Селектиране на точната среща

Това е най-трудната стъпка при извършването на залозите. Правилният избор на събитие е проблем за много залагащи. За да имате по-висока успеваемост е добре да спазвате няколко основни стъпки. На първо място погледнете статистиката и се запознайте с формата на двата отбора/играчи.

Това ще ви даде отговор на много въпроси. Информирайте се за последните новини, възможните контузии и отсъстващи в даден тим. Ако все пак това не ви помогне, може да се възползвате от експертните прогнози в сайта.

Контролирайте банката си

На пръв поглед изглежда просто условие, но се оказва доста трудно за изпълнение. Това е един от основните съвети за залагане за начинаещи. Важно е всеки залагащ да следи средствата в своя акаунт. Ако искате да достигнете до дългосрочна печалба, то трябва да избягвате безразборните залози на непознати за вас събития.

Залагайте суми, които са ви по възможностите и може да си позволите. Контролът в залагането е изключително ценен и ще ви е от съществена полза. Залози с all in или прехвърляне на 30-40% от банката са много голяма грешка. Увличането в непосилни суми с цел по-висока печалба ще ви донесат главоболия.

Без емоции в залагането

реакция при загубване на залог

Не позволявайте на настроенията ви да влияят на вашите залози. Ако сте ядосани, то най-добре е да ограничите достъпа си до букмейкърските сайтове. Това може да ви донесе тежки последствия и големи загуби.

При извършването на залози под емоции, вероятността да спечелите е значително по-малка. Отдайте се на размисли или се опитайте да разрешите проблемите си преди да пристъпите към залагане. Това е неписано правило при професионалните типстъри.

Изберете си стратегия

Всеки залагащ, който иска да достигне до дългосрочна печалба, трябва да си избере стратегия. Тя позволява загуби, които обаче ще бъдат възвърнати при спечелен фиш. Всеки експерт е започнал с четене на стратегии и съвети за залагане. Единственият ви шанс да успеете в това начинание е да се опитате да следвате даден метод.

Важно е да изберете този, който ви се струва най-удачен. При избора си на стратегия се запознайте с основни факти, като изискваната сума за инвестиция и времето, което трябва да й се отделя. Стратегиите не гарантират 100% успех, но определено ще увеличат вероятността за повече печеливши талони.

Ограничавайте залозите си

Хазартът води до пристрастяване и често залагане. Ако все още сте начинаещи, то може да преборите тази постоянна жажда за залози с тяхното ограничаване. Поставяйте си рамки, които да не преминавате. Не очаквайте, че многото залози ще ви донесат печалба. Факт е, че се случва точно обратното. С колкото повече фишове участвате за даден ден, толкова повече губите концентрация.

Няма как да анализирате правилно повече от 3 двубоя дневно. Ако трябва да поставим някаква граница, то това би била тя. Залагайте най-много на три сингъла или на права колонка с до 3 срещи. Уверяваме ви, че този съвет ще донесе нужния резултат.

Не подценявайте отборите

футболните срещи не са за подценяване

Много начинаещи залагат на имена. Това е твърде грешна стратегия. Във футбола, конкретно, често ставаме свидетели на изненади. Силните отбори не винаги надделяват над противника си, затова имайте едно наум. Временната форма е изключително важна, така че я използвайте при прогнозите си. Ако някой тим от средата на таблицата се намира в задоволителна форма, то той може да поднесе изненада.

Препоръчваме ви да се не залагате на силно изявени фаворити според букмейкърите, които не са от водещите тимове в дадено първенство. Коефициентите могат да ви подхлъзнат и без никакви причини и доводи да заложите на изкуствено създаден фаворит.

Залагайте разумно

Поставяме този съвет за залагане на последно място, но не и по важност. Не позволявайте на странични фактори да оказват влияние при избора ви на залог. Контролирайте се и запазете спокойствие при загуби. Ако не може да приемате неуспехите, то залагането не е за вас. Бъдете уверени в избора си и изберете подходящия залог. Участието с високи суми не винаги носи големи печалби.

Трябва да сте постоянни и да се информирате за всичко случващо се около срещата. Използвайте доказани стратегии, за да достигнете до дългосрочна печалба. Важен също е изборът на конкретно първенство, към което да се насочите. Не разпръсквайте своите залози, а по-добре се насочете към няколко шампионата, които са ви познати и ще може по-лесно да предвиждате.

Гарантираме ви, че ако следвате нашите основни съвети за залагане ще имате отлична успеваемост. Бъдете търпеливи и спазвайте стриктно посочените от нас условия. Леко отклоняване от тях и може да се окажете от губещата страна. Запомнете, че хазартът води до пристрастяване и е възможно да ви донесе сериозни травми.