Как да гледаме безплатно мачове онлайн в Betfair на живо?

Betfair е може би най-големият шедьовър, или поне сред най-големите, които е виждал пазара за спортни залози и хазарт. Това е компанията, която предлага най-завършен продукт, който съвместява букмейкърска дейност със спортна борса за залози. Началото се бележи през май месец, 1990 година. Трябва да благодарим на Едуард Рей и Андрю Блек за това.

Към момента букмейкърската компания Betfair не приема залози от територията на Република България, до изясняване на проблема може да се регистрирате във bet365 или Efbet

За по-малко от 20 години успяват да разпространят влиянието си по цял свят, напълно легално. В компанията работят около 2000 души, които се грижат за доброто преживяване на над 1 милион активни играчи.

Те са един от първите лицензирани букмейкъри в България. Сайтът им е преведен на 11 езика, което включва и нашия роден. Като методи за депозиране и теглене на пари – всичко най-популярно е налично.

Смело мога да заявя, че Бетфеър е един от букмейкърите, които се ползват с най-голямо доверие от потребителите. Напълно утвърдени на пазара, без риск от измами. В тази статия ще ви запозная с едно от най-интересните неща за мен – залозите на живо при този букмейкър.

  • Betfair залози на живо
  • 4.7 / 5
    • 100 евро начален бонус
    • Безплатно гледане на спорт
    • Кеш аут докато играеш на LIVE
  • N/A

Какво включва секцията „На живо“ в Betfair

Първо ще започнем с най-основното. Всички мачове, които може да играете на живо се намират във въпросната секция. Най-отгоре ще видите групирани срещите по спортове – футбол, тенис, баскетбол и прочие. Веднага след това ще видите срещите, които в момента се играят – минутата, страните в мача, коефициентите за краен изход.

След това ще видите предстоящите срещи, които ще са налични за игра на живо – техния брой, час на започване, страните в срещата и отново коефициентите за краен изход.

От тук може да направите вашия фиш като маркирате предвижданията си за краен изход. Ако желаете детайлна информация и още пазари за залог, трябва да натиснете върху дадена среща.

Ако сте натиснали на мач, който е в игра, ще видите резултата, минутата и най-важните моменти в мача. Под него ще се появи всичката нужна статистика за срещата и нещата, които са се случили на живо. Има и секция със статистика за представянето на отборите до сега, как се справят един срещу друг и така нататък. Достъпно е и докладване на събитията в реално време.

Пазарите за залог са адски много. На първо място ще видите най-популярните пазари, на които се залага. Може да разглеждате и всички такива в друг раздел. Ако търсите нещо конкретно, те са разделени и по категории. Коефициентите се обновяват в реално време. Ако в текущото състезание има други провели се мачове, ще видите резултатите от тях.

Избирайки мач, който ще се играе предварително, ще може да разгледате наличните за него пазари. Ще видите и колко време остава до началото. ВАЖНО! До всеки пазар е отбелязано с иконка квадратче с кръгче, ако е наличен за затваряне. Малко по-долу ще дам повече информация, но е важно да се следи.

Залози „На живо“ чрез спортната борса на Betfair

Спортната борса е нещо, което дава много свобода. Към един момент беше и основния фокус на компанията. Там имате възможност да играете срещу други играчи и дори да влизате в ролята на букмейкър, който приема залози. Залозите „ЗА“ или “BACK” са стандартните такива, а залозите „ПРОТИВ“ или „LAY” са такива, при които приемате залог.

Ако другият потребител загуби, вие ще получите неговия залог, а ако спечели ще му изплатите само печалбата.

Какво представляват залозите на живо в betfair?

Налични са много спортове и пазари за тях. Борсата е подходяща за много стратегична игра и подсигуряване на печалби. Някой път коефициентите са брутално високи, в зависимост от нагласата на хората.

Как да използваме борсата за игра на живо?

Доста от срещите са налични за залог и по време на играта, даже това според мен стои в основата на всичко. Имате достъп до статистики и анализи. Влизайки в борсата, вие може да отворите секция, в която са включени всички срещи на живо.

Ориентирането е много лесно, може да гледате мача, да правите залози от едно и също място – както при стандартните залози към букмейкър. Малко по-късно ще ви предоставя няколко стратегии за двете секции, с които да максимизирате своите приходи.

Налични ли са всички тези функции през мобилен телефон или таблет?

Да, Бетфеър разполага с може би най-добрата разработена мобилна съвместимост. Без проблем може да се възползвате от гореспоменатите функционалности през мобилното си устройство. Единственото, което ви е нужно е връзка с интернет. Повечето компании или имат мобилна версия на сайта, или имат мобилно приложение – виж нашето ревю на мобилните приложения.

При Betfair и двете са налични. Първо може да си изтеглите приложение за Android, Blackberry и iOS, което е разработено много добре. Всичко е опростено, без да се отнема достъп до някоя от секциите или функциите.

Ако нямате желание или не можете да боравите с приложението, просто трябва да влезете през браузъра си в сайта на Бетфеър. Там ще ви зареди мобилната версия на сайта, която също е напълно функционална. Просто влизате в акаунта си и залагате.

Ето и няколко стратегии за игра на живо

Брой голове – играе се на борсата. Търсите мач, който малко преди края на първото полувреме е с резултат 1-0 или 0-1. Най-добре около 40-та минута. Залагате за под 2.5 гола или правите BACK залог на борсата за под 2.5. Виждал съм коефициент от около 2.5 до 2.7 дори. Чакате няколко минути, коефициентът започва да пада, защото е малко вероятно преди почивката да има гол.

Търсим нещо от сорта на 2.10 до 2.20. Разбира се коефициентите са различни за всеки мач, но просто търсим чувствителен спад и задължително ставка над 2. Когато този коефициент падне, правите LAY залог, тоест против под 2.5. Както и да свърши мача от тук нататък, може да очаквате печалба.

Залог за голове преди и по време на мача. Търсите залог за над 2.5 гола в някой мач, който да е над 2.00 коефициент. Търсете мачове, в които може да се очаква ранен гол. При ранен гол, коефициентът за под 2.5 ще скочи в небесата. Сега направете такъв залог – той ще е отново на над 2 коефициент.

Корнери – тук търсим мач, в който има два атакуващи отбора, по възможност равни във възможностите си. Добре е някой от отборите да е повел през първото полувреме, възможно най-рано. Така ситуацията е такава, че атаките ще станат много. Търсете залог за повече корнери в мача.

Друг вариант е да намерите мач, в който фаворитът изостава. Важно е обаче да гледате мача на живо, за да може да прецените какви да са залозите ви, защото те могат да са няколко.

Брой голове със затваряне на залога – тук ви трябват мачове, в които отборите по принцип вкарват по-късно, дори да са много резултатни, ако ще играете под 2.5 или отбори, които могат да бележат рано, ако ще играете над 2.5. Правите залога преди началото на срещата или срещите. Целта ви е да направите единичен или множествен залог, който на полувремето да затворите с печалба.

Заключение

Betfair несъмнено е в моя топ 3 на букмейкърите. Напълно заслужено е сред най-големите в бранша. Никъде на друго място няма да получавате по-високи коефициенти, най-обширната програма за затваряне на залози, толкова много бонуси и промоции. За мен е грешка, ако не сте се регистрирали вече. НАПРАВЕТЕ ГО сега и увеличете вашите печалби.