Прогнози за 04.06.2020

Футболни прогнози

Бенфика ще търси задължително трите точки срещу Тондела, след като сдаде първата позиция на Порто.

Заемащият четвъртата позиция в таблицата Спортинг Лисабон ще трябва да поправи лошата си статистика далеч от своя стадион срещу Гимараеш. Маритимо ще се опита да затвърди оставането си в португалска Примейра, в днешното си домакинство на Витория Сетубал.


Бенфика – Тондела

В серия от една победа в пет мача завари прекъсването на сезона отбора на Бенфика. Спада в представянето им, даде възможност на Порто да измести Бенфика от първата позиция във временното класиране в португалската Примейра. Срещу състава на Тондела обаче, футболистите на Бенфика ще имат чудесната възможност да се завърнат към победният път.

Съперниците им също не могат да се похвалят с добро настроение преди рестарта на сезона. Тимът успя да стигне то трите точки веднъж в последните единадесет изиграни кръга. Въпреки това, тимът не е притеснен от отпадане. Все още играчите на Тондела имат на разположение девет точки, които ги делят от зоната на изпадащите.

  • Начало на срещата: 21:15
  • Прогноза: 1, Над 2.5 гола

Гимараеш – Спортинг Лисабон

Играчите на Витория Гимараеш постигнаха успех в четири от последните си пет мача, преди да настъпят ограничения поради Covid-19. В същия период, тимът запази на три пъти мрежата си суха, което със сигурност ще им даде нужното ниво на мотивация преди старта на домакинството им на Спортинг.

Спадът във формата на Спортинг съвпадна с последният ден от януарския трансферен прозорец. Тогава, Бруно Фернандес отпътува за Манчестър, където вече ще носи фланелката на „червените дяволи“. Няма съмнение, че без основният си нападател, гостуващият тим на Спортинг ще трябва да се изправи пред сериозни затруднения пред противниковата врата.

  • Начало на срещата: 23:15
  • Прогноза: 2, Над 2.5 гола

Маритимо – Витория Сетубал

Маритимо все още има много работа пред себе си, ако иска да си осигури статута в Примейра и през следващият сезон. Победата над Витория Сетубал днес ще ги придвижи с една стъпка по-близо до оцеляването. Маритимо се завръща в действие, заемайки петнадесетото място във временното класиране, на осем точки над зоната за отпадане.

Витория Сетубал е с аванс от четири точки пред Маритимо, но е без победа от шест кръга насам. Тимът също така изпитва затруднения в офанзива, отбелязвайки само седемнадесет гола. Гостите са печално славни с множеството равенства, които записват. Днес обаче, това никак няма да е лоша новина за привържениците на тима.

  • Начало на срещата: 20:00
  • Прогноза: 1Х, Под 2.5 гола