Прогнози за 02.06.2020

Футболни прогнози

Дерби в топ четири в чешката Първа лига предстои да наблюдаваме днес между съставите на Яблонец и Слован Либерец. Гостуването на Прибрам се очертава да бъде, като разходка в парка за играчите на Славия Прага.

Млада Болеслав ще може да се завърне към победния път, с днешното им домакинство на Фастав Злин. Брьондби ще се опита да се вмъкне на третото място в датската Суперлига, с днешното си домакинство на Сьондерийске.

Яблонец – Слован Либерец

Дерби в топ четири в чешката Първа лига предстои да наблюдаваме днес. След рестарта на сезона, Слован Либерец стартира с поражение от Теплице с 2-0. След това обаче тимът навъртя две бързи победи над Чешке Будьовице с 0-1 и Словачко с 3-0. Това ги нареди на четвъртата позиция в таблицата на една точка зад третият- Яблонец.

Домакините записаха труден успех срещу Фастав Злин с 1-0 в първият мач от подновяването на кампанията в Чехия. Може би това трябваше да даде знак на ръководните органи в клуба, че тимът не се намира в оптимална форма. Доказателството за това дойде в следващият кръг, когато тимът бе разбит с 5-0 от лидера- Славия Прага.

  • Начало на срещата: 19:00
  • Прогноза: 1, Над 2.5 гола

Прибрам – Славия Прага

Твърде лесно се очертава гостуването на Славия Прага на Прибрам. Играчите на Славия Прага изиграха чудесен сезон, като преди старта на днешната среща, заемат първата позиция в таблицата. Месец март видя лек спад в представянето им, след загубата от Словачко с 2-0 и равенството със Спарта. Но тимът се върна към нормални си темпове с два последователни успеха над Млада Болеслав и Яблонец.

По всичко си личи, че футболистите на Прибрам са се приготвили за игра във второто ниво на чешкият футбол. Преди началото на двадесет и седмият кръг, тимът заема последното място във временното класиране. Миналата седмица, тимът най- после прекрати серията си от осемнадесет срещи без победа във всички турнири.

  • Начало на срещата: 21:00
  • Прогноза: 2, Над 2.5 гола

Млада Болеслав – Фастав Злин

Домакините ще имат възможността да прекъснат една негативна серия, изправяйки се днес срещу Фастав Злин. Рестарта на шампионата не се отразява добре за футболистите на Млада Болеслав. Тимът допусна две последователни поражения от отборите на Славия Прага и Виктория Пилзен.

Съперниците им от Фастав Злин няма успех от шест мача насам. Тимът заема четиринадесетото място във временното класиране в Чехия, като е един от фаворитите за отпадане. В общо дванадесет изиграни гостувания до момента, футболистите на Фастав Злин постигнаха една победа, три равенства и осем поражения.

  • Начало на срещата: 19:00
  • Прогноза: 1, Под 2.5 гола

Брьондби – Сьондерийске

Брьондби ще се опита да се вмъкне на третото място във временното класиране в датската Суперлига, с днешното си домакинство на Сьондерийске. Това ще е първият мач за отбора, след прекратяването на футболните срещи, заради епидемията. Преди това, тимът записа победа срещу Лингби и равенство 2-2 с третия Нордселанд.

Сьондерийске от своя страна ще поднови участието си в шампионата в серия от три мача без успех. Тимът допусна две поражения от Нордселанд и Мидтиланд. В последният изигран кръг, играчите на Сьондерийске стигнаха до равенство 1-1 с Одензе. Положението на тимът не е никак розово, след като се намират в групата за изпадане от датската Суперлига.

  • Начало на срещата: 20:00
  • Прогноза: 1, Над 2.5 гола