Прогнози за 13.10.2019

Футболни прогнози

След победата над Сан Марино с 9-0, днес футболистите на Белгия гостуват на състава на Казахстан. Германия ще се опита да повтори същото, гостувайки на Естония.

Хърватия ще има нелеката задача да прекъсне серията от четири поредни домакински успеха на Уелс. Холандия ще може да затвърди първата си позиция в група C, с победа над Беларус.

Казахстан – Белгия

В четвъртък вечерта, Белгия стана първата страна, която стигна до Евро 2020. Девет гола бяха достатъчни на отбора не само да разбие Сан Марино, но и да определи съдбата на първите две места. Те все още се борят за върха с Русия, но това до голяма степен не е от значение за мениджъра Роберто Мартинес.

Казахстан също няма за какво да играе в този двубой. Те не могат да достигнат до първите две места, заети от съставите на Белгия и Русия. Домакините не успяха да постигане нужните резултати, след победата с 3:0 над Шотландия в откриващият мач за кампанията. В шестте си мача оттогава, Казахстан спечели само домакинската си среща със Сан Марино.

  • Начало на срещата: 16:00
  • Прогноза: 2, Над 2.5 гола

Естония – Германия

Естония прекрати губещата си серия с равенство в средата на седмицата срещу Беларус, но тимът продължава да няма успех в нито един от петте си квалификационни мача. Гостуващият тим на Германия е в тясна и напрегната надпревара за квалификационните места, заедно с Холандия и Северна Ирландия, като и трите отбора са с по дванадесет точки.

Германия спечели и двете си предишни срещи с Естония и всяка от тези срещи даде над 4,5 гола. Гостите отбелязаха над 4,5 гола и запази вратата си суха, когато дуото премери сили през юни. Тогава резултатът от срещата се изразяваше в невероятните 8-0, така че можем да видим още една голяма победа за футболистите на Германия този уикенд.

  • Начало на срещата: 21:45
  • Прогноза: 2, Над 2.5 гола

Уелс – Хърватия

Равенството 1:1 със Словакия не беше най-лошият резултат от управлението на Райън Гигс на чело на Уелс, но може да бъде един от последните му. Бившият играч на Манчестър Юнайтед вижда своят отбора на три точки от втората позиция, преди сблъсъкът с Хърватия. Третият Унгария е домакин на Азербайджан, което прави днешната победа над Хърватия задължителна.

Хърватия излезе на първото място след комфортната си победа над Унгария в четвъртък. Финалистите от Световното първенство са на курс за Евро 2020, с четири точки преднина пред Унгария. Те биха могли да направят голяма крачка към финалите с победа тук, но това означава да прекратят серията от четири последователни домакински победи на състава на Уелс.

  • Начало на срещата: 21:45
  • Прогноза: 2, Над 2.5 гола

Беларус – Холандия

Беларус вече са далеч от битката за първите две места в група C, заемайки предпоследното място с четири спечелени точки. Домакините са аутсайдери за този сблъсък, и ще гонят евентуален втори успех през тази кампанията. Беларус игра твърде лошо срещу по-големите отбори в групата, губейки както у дома така и в гостуване от Северна Ирландия.

Финалистите от Лигата на нациите вече са на първото място в тази група, с шанс да затвърдят първата си позиция днес. Холандците вече победиха Беларус с 4:0 у дома, докато в последното си гостуване постигнаха успех с 4:0 над Естония. Именно победите им над Северна Ирландия и Германия насочиха тази група в тяхна посока.

  • Начало на срещата: 19:00
  • Прогноза: 2, Над 2.5 гола