Прогнози за 10.10.2019

Футболни прогнози

Националите на Холандия вдигнаха оборотите на своето представяне, преди днешното им домакинство на Северна Ирландия. Белгия ще може да направи сериозна крачка напред в класирането си за Евро 2020, ако успее да победи състава на Сан Марино.


След равенството с Азербайджан, националите на Хърватия ще гонят задължителен успех, в днешното им домакинство на Унгария. Междувременно Словакия посреща намиращият се в недобра форма тим на Уелс.


Холандия – Северна Ирландия

Миналия месец видяхме, че холандците се утвърдиха като отбор, с най- добрата форма в групата. Те спечелиха и двата си мача срещу Германия и Естония, което ги остави в рамките на три точки от първите две места. Днес тимът ще се стреми да продължи с възходящото си развитие, наранявайки амбициите на Северна Ирландия за достигане до Евро 2020.

Гостите спечелиха откриващите си четири срещи, за да си разделят първото място с Германия. Именно от тях тимът на Северна Ирландия си развали добрата форма, като поражението даде възможност на германците да се позиционират като лидер. Евентуална победа за Северна Ирландия днес, ще ги постави в чудесна позиция, за достигане до Евро 2020.

  • Начало на срещата: 21:45
  • Прогноза: 1, Над 2.5 гола

Белгия – Сан Марино

Шестте победи на Белгия от шест мача ги дариха с три точки преднина на върха. Нова победа днес ще ги постави извън обсега на останалите отбори в групата. Това е прилична награда за Мартинес и неговите хора, като се има предвид, че сме на половината път на кампанията. Няма ни най- малко съмнение, че Белгия ще победи, особено имайки предвид трудностите на гостите.

Сан Марино загуби последните си 33 международни срещи. Те влизат в този сблъсък с достатъчно поражения в тази група, и са на дъното с голова разлика от -28. До този момент, играчите на Сан Марино не успяха да отбележат гол в нито една среща. Сан Марино се изправя срещу Белгия за шести път, като общо тимът е инкасирал 28 гола в предишните сблъсъци.

  • Начало на срещата: 21:45
  • Прогноза: 1, Над 2.5 гола

Хърватия – Унгария

Хърватия се насочва към Европейското първенство, като лидер в тази група, но след равенството им с Азербайджан, остави интригата с отворен край. Финалистите от миналото издание на Световното първенство по футбол спечелиха три от петте си мача в тази група. Тимът е считан за фаворит за поредната победа в средата на тази седмицата.

Унгария успя да участва в последното издание на предстоящият формат, но шансовете им това отново да се случи висят. Те загубиха у дома от Словакия в последния им мач, допринасяйки за предвещавана интрига. Проблемът за гостите остава защитната формация, като проблемите там ги поразяваха през цялата кампания. Досега тимът запази само един път вратата си суха.

  • Начало на срещата: 21:45
  • Прогноза: 1, Над 2.5 гола

Словакия – Уелс

Словакия се запътва към тази среща, след страхотна победа над Унгария. Победата им помогна да достигнат до второто място в напрегнатата група Е. Въпреки това си постижение, тимът е само с точка преднина пред третият- Унгария. Отпадането им от Лигата на нациите означава, че квалификациите остават единственият начин, тимът да играе на Европейското първенство.

Междувременно Уелс изостава от триото, печелейки само шест точки от първите си четири мача. Полуфиналистите от 2016 г. се стремят да се върнат на европейската сцена, но дори трудната им победата над Азербайджан не направи много, за да увеличи шансовете им. Уелс почти отпадна от състезанието в това, което трябваше да е най-лесната им среща в групата.

  • Начало на срещата: 21:45
  • Прогноза: 1, Под 2.5 гола