Прогнози за 31.07.2019

Футболни прогнози

ХИК Хелзинки ще трябва да отбележи поне три гола, на намиращият се в доста добра форма тим на Цървена Звезда в реванша от квалификационният рунд за участие в Шампионската лига. След успехът си с 2-0 над Дъ Ню Сейнтс, футболистите на Копенхаген ще имат леката задача да затворят успешно това съперничество с реванш пред собствена публика.

Розенборг ще разчита на доброто си представяне на собствен терен, за да обърне поражението си с 2-1 от Бате Борисов в първата среща между двата състава. АИК Стокхолм има същата съдба, посрещайки на собствен терен състава на Марибор.

ХИК Хелзинки – Цървена Звезда

Въпреки доброто си представяне на стадиона на Цървена Звезда, играчите на ХИК Хелзинки трябваше да се приберат в едноименният град с пасив от два гола в първата среща между двата отбора в квалификационният кръг в Шампионската лига. Особено болезнен бе вторият гол на армейският тим, дошъл в деветдесетата минута на срещата.

Днес пред собствена публика на Телия 5G- Арена, състава на ХИК ще трябва да измисли начин, как да отбележи поне три гола на намиращият се в доста добра форма тим на Цървена Звезда. В предишното си гостуване в квалификациите за участие в тазгодишното издание на Шампионската лига, Цървена Звезда стигна до нулево равенство срещу Судува.

  • Начало на срещата: 19:00
  • Прогноза: Х2, Над 2.5 гола

Копенхаген – Ню Сейнтс

Датският шампион Копенхаген успя с лекота да надиграе уелският Дъ Ню Сейтс. Първата среща между двата съперника на Парк Хол завърши с поражение 0-2 за уелският шампион. С този си успех, футболистите на Копенхаген стъпиха с единият кръг в следващата квалификационна фаза за участие в тазгодишното издание на най- комерсиалният европейски клубен футболен турнир.

Домакините са в серия от четири победи, отбелязвайки два или повече гола. Само в две от споменатите срещи, футболистите на Копенхаген не са успявали да запазят мрежата си суха. В три от последите си шест домакинства, отбора на Копенхаген е отбелязвал три или повече гола в противниковата врата.

  • Начало на срещата: 20:45
  • Прогноза: 1, Над 2.5 гола

Розенборг – Бате Борисов

Първата среща между съставите на Розенборг и Бате Борисов завърши с домакински успех за беларуският тим с 2-1. Голът на чужд терен обаче оставя сериозни, надеждите на Розенборг за продължаване в следващата фаза на квалификациите за Шампионската лига. Големият проблем пред състава на Бате остава чудесната работоспособност на Розенборг пред родна публика.

Домакините успяха да стигнат до този етап на надпреварата, отстранявайки Линфийлд с общ резултат 6-0. Именно четири от тези гола паднаха в домакинство на тима на Линфийлд. Преди това, в норвежката висша лига, футболистите на Розенборг отново доказаха, че играят изключително добре на собствен терен, след успех с 5-1 над Викинг.

  • Начало на срещата: 20:00
  • Прогноза: 1, Под 2.5 гола

АИК Стокхолм – Марибор

Първото полувреме на срещата между съставите на АИК Стокхолм и Марибор предложи истински футболни емоции за запалянковците. Всичките три гола в срещата, бяха отбелязани до четиридесетата минута на срещата. И въпреки че отбора на Марибор се поздрави с победата, голът на чужд терен оставя вратата отворена пред АИК за продължаване в следващата фаза.

Това е достатъчно за състава от Стокхолм, който ще разчита на лошите резултати, които състезателите на Марибор записаха в гостуванията си. Едва един успех стои на сметката на тима, в последните им пет изиграни гостувани. В три от тези мачове, футболистите на Марибор записаха загуби. АИК от своя страна записа три последователни победи пред собствена публика.

  • Начало на срещата: 20:00
  • Прогноза: 1, Под 2.5 гола