Прогнози за 22.06.2019

Футболни прогнози

Лидерите в група А на Копа Америка ще се изправят в пряк сблъсък за първото място в крайното класиране на този етап в турнира. В същата група, Боливия и Венецуела ще започнат битката за третото място, даващо шанс за участие в следваща фаза на турнира.

Футболистите на Молде ще имат чудесната възможност да натрупат нови три точки на върха в норвежката Елитесериен. А в Естония, Калю Номе ще може да атакува второто място в шампионата, при успех в домакинството си на Тулевик.Перу – Бразилия

Лидерите в група А на Копа Америка ще се изправят в пряк сблъсък за първото място в крайното класиране на този етап в турнира. Крайъгълният камък остава тимът на Венецуела, от който и двата отбора имат по една спечелена точка в групите. Останалите три точки в актива на Бразилия дойдоха от успехът им срещу Боливия с 3-0.

Три гола във вратата на Боливия също бяха достатъчни за състезателите на Перу, да се изравнят по точки с прекият си конкурент за първото място в групата. Но отборът на Селесао е опрян до стената за бъдещи успехи, след слабото си представяне на последните международни футболни турнири. Последният двубой между два съперника, завърши с успех с 0-2 за отбора на Бразилия.

  • Начало на срещата: 22:00
  • Прогноза: 2, Над 2.5 гола

Боливия – Венецуела

След като завършиха на последното място в своята квалификационна група за Световното в Русия, мненията на всички футболните специалисти бе, че ще видим същото от Венецуела и на Копа Америка. Но в изиграните си две срещи в този формат, футболистите записаха две нулеви равенства. И то, както вече споменахме, срещу Перу и Бразилия.

На другият полюс са националите на Боливия, който допуснаха две загуби и инкасираха общо шест гола в своята врата. За разлика от Венецуела, тимът на Боливия все пак успя да се разпише в рамките на този турнир. Борбата между двата съперника си остава третото място, което би могло да им даде път към следващата фаза на турнира.

  • Начало на срещата: 22:00
  • Прогноза: 2, Над 2.5 гола

Стрьомсгодсет – Молде

Футболистите на Молде ще имат чудесната възможност да натрупат нови три точки на върха в норвежката Елитесериен. Тимът е с актив от три точки пред вторият Одд Баллклуб, но и с два мача в повече. Победата ще бъде задължителна и поради отпадането на Молде още в третият кръг, в турнира за купата на Норвегия от Олсесунд с 4-0.

За домакините срещата също е от огромно значение за оцеляване им при най- добрите в Норвегия. След първите единадесет мача, Стрьомсгодсет заема предпоследното място във временното класиране на две точки от излизане от зоната на изпадащите. Стрьомсгодсет ще разчита на слабото представяне на Молде в гостуваният си, в който постигна две победи, едно равенство и три поражения.

  • Начало на срещата: 19:00
  • Прогноза: 2, Над 2.5 гола

Калю Номе – Тулевик

В предишният кръг в естонската Мейстрилига, Калю Номе записа страхотен успех с 0-1 срещу лидера във временно класиране- Флора Талин. Трите точки от тази среща му позволиха да заемат третото място в таблицата, на четири от втория- Левадия. Домакините играят добре и пред собствена публика, постигайки до момента пет победи, едно равенство и две поражения.

Гостите от Тулевик продължават да бъдат един от най- непредсказуемите отбори в шампионата. След тежкото поражение от четвъртият Пайде с 6-0, футболистите на Тулевик успяха да си стъпят на краката в последният кръг с успех с 2-0 над Маарду. Преди началото на гостуването си на Калю Номе, тимът е седми, на шест точки от попадане в зоната на изпадащите.

  • Начало на срещата: 13:00
  • Прогноза: 1, Над 2.5 гола