Как да затвориш залог в Bet365 преди края на спортното събитие?

Опцията „Затвори залог“ в Bet365 ви дава възможност да получите повече контрол върху своите залози. Можете да намалите загубите си, ако залозите ви не вървят добре, може да приберете почти цялата си печалба преди края на мача.

 • Bet365 Cash Out
 • 4.9 / 5
  • Бонус в размер до 100 лв
  • Частично затваряне
  • Автоматично затваряне
 • Опитай

*В сила са условията на букмейкърa!

Функцията в Bet365 може да се използва за затваряне на целия залог, но и за затваряне само на част от залога. Останалата сума от него ще се запази като отворен залог, който да изчака края на срещата. Вече е възможно и автоматично затваряне което да настъпи при определени критерии.

Вече няма нужда да чакате края на напечена среща, при която най-вероятно в последните минути всичко ще се провали. Следите развоя на събитията на живо и, когато решите, че моментът е подходящ, просто натискате един бутон.

За какви мачове е налично затварянето на залог?

Cash Out е на лице за избрана селекция от срещи и пазари за залог преди и по време на играта. Важи за единични залози и за комбинирани такива в спортовете футбол, тенис, баскетбол, конни надбягвания и крикет. Опцията за частично затваряне на залог е налична само за единични залози и комбинирани залози в права колонка. За другите възможности за залог в Бет365 прочетете тук.

Как се борави с опцията?

Когато решите, че искате да затворите залога си, просто трябва да натиснете бутона „Затвори залог“ под вашата селекция. Ако изберете да затворите целия залог, всичко ще бъде уредено на момента. Ако изберете да затворите само част от залога, тази част която остане ще бъде уредена след края на срещата. Другата сума ще постъпи веднага в сметката ви, както при първия сценарий.

Какво представлява автоматичното затваряне?

Бет365 разшири функционалността и всеки играч да може да си създаде правило при което залога автоматично да се затвори. Нещо като филтър при който ако зададената от вас стойност на затваряне бъде достигната или надхвърли определена граница, то залога автоматично бива уреден и всички пари ще се отразят в баланса ви.

Как да създам правило?

Автоматичното затваряне може да бъде настроено като:

 • 1. Натиснете върху иконата с малко колело в дясно от бутона на „Затвори залог“
 • 2. Въведете граница на стойността в полето „Ако сумата достигне“
 • 3. Натиснете „Създай правило“

Автоматичното затваряне на част от залога може да бъде настроено като:

 • 1. Натиснете върху иконата с малко колело в дясно от бутона на „Затвори залог“
 • 2. Използвайте радио бутона в поле „Автоматично затваряне“

Как да изтрия правило?

След като веднъж сте създали правило за затваряне, иконката с колелото ще бъде оцветена в зелено. Ще имате възможност да премахвате дадено правило до момента когато ще се урежда залога. За да го направите натиснете иконата и след това „Премахни правилото“. Правилото се изтрива ако за същият залог решите да направите частично или цялостно затваряне на залога, то тогава правилото изчезва веднага.

От къде е достъпна опцията за затваряне на залог?

На първо място може да влезете в страницата „Моите залози“ след като се логнете в акаунта си. Там ще видите всички неуредени залози както и сумата, която се предлага за Cash Out.

къде се намира опцията затвори залог в Bet365Кликвайки на иконата до Cash Out бутона, ще отворите слайдъра за затваряне на залог. От там настройвате каква част от сумата да се затвори, ако искате да оставите и нещо до края на мача. Ще видите потенциалната сума, която ще си върнете, в бутона за затваряне на залог.

Там потвърждавате сумата и потвърждавате искането си.В секцията за срещи на Живо в „Моите залози“ показва всички ваши заложи, които са в игра, техния резултат и сумата, която ще получите при затваряне. В самата секция за „Залози на живо“ също имате достъп до лента, която ви дава възможност да видите наличните за затваряне фишове. Няма нужда да спирате мача, който гледате.

Функцията разбира се е налична и през мобилен телефон или таблет. Отново трябва да изберете секцията “Моите залози“. В отворилия си прозорец следите любимите си срещи, резултатите за залозите си и възможността за Cash Out.

От какво зависи каква сума ще ми предложат от Бет365?

опцията затвори залог в Bet365Сумата пари, която ще ви бъде предложена срещу затваряне на залога, зависи от начина, по който се развиват срещите. В зависимост от различните варианти, може да сте на печалба, ако нещата вървят добре или на някаква загуба, ако срещите са на път да не излязат. Дори и намаляването на загубите е достатъчно добро.

Какви преимущества ви дава опцията затвори залог на Bet 365?

 • На първо място, спрямо останалите букмейкъри, които предлагат подобни функционалности, Bet365 предлага доста добри суми при затваряне на залог. В някои случаи имаме 20% по-висока сума. Определено компанията се е погрижила за всеки един аспект на нещата.
 • Другото, което ми харесва е, че всичко става с един бутон. Функцията е вградена във всички секции на сайта. Ако усетите, че нещо не върви на добре или може да се обърне, просто кликвате. Когато мога да разполагам с парите на момента, то няма какво повече да искам.
 • Множеството спортове и пазари в тях, които са налични, ме впечатляват постоянно. Помислено е не само за феновете на футболните залози, но и за тези, които имат по-непопулярни и интересни виждания за залозите.

Ето и един пример как се случват нещата?

На пример, пуснали сме права колонка с 6 мача. На полувремето 4 от отборите, за които сме заложили, печелят. Другите два играят при равен резултат. В такъв случай, ние можем да затворим залога си с една добра средна печалба. Ако някой от отборите губи пък, ние ще можем да върнем залога си.

При по-лошо развитие на нещата си, няма да е проблем да върнем поне част от него, за да не сме на пълна загуба. Няма по-хубаво нещо от шанса за минимални загуби и сигурни печалби.

Кога да използваме функцията затвори залог (cash out)?

Как да затворим залог в Bet365?Няма точен отговор на този въпрос, това не е наука. Ако знаехме 100%-ов отговор на този въпрос, щяхме да сме милионери. Все пак, има няколко възможности, при които е добре да използваме опцията за затваряне на залог. Ето кои са те:

При 1 останал мач от дълга права колонка или комбинация

Чувството да чакаш една среща, когато си познал 5-6 или дори повече мачове е ужасно. Ако всичко е излязло и, ако разчиташ да няма фал, често става обратното. Загубиш ли такъв дебел фиш, съжаляваш, че си включил точно този мач и че си се доверил точно на този отбор. Струва си да се пожертва минимална част от печалбата, за да прибереш по-малко, но сигурни пари.

В последните 15 минути

Постоянно се случва в последните минути на една среща да се случи нещо ужасно. Не един и два пъти сме виждали за 1 минута някой отбор да изравни или пък дори да обърне. Може да сте заложили за под/над голове и да има голова суша, просто затваряте залога и прибирате някаква сума пари. Винаги последните 15 минути са най-напечени. Представете си какво е да чакаш над 1 час и всичко да върви добре, а накрая да се случи всичко, което не трябва да се случва.

Текущата сума за затваряне ви удовлетворява и сте на печалба

Понякога нещата вървят прекалено добре за момента. Тогава може да приберете почти цялата сума от печалбата си. Може да остане един мач, който да не е започнал и да се появят лоши вести за контузии или промени в състава. Защо да рискувате, когато можете да вземете парите сега?

Просто не изпускайте възможността да контролирате вероятността да излезете на печалба. Когато имаш възможност да оптимизираш играта си, не трябва да я пропускаш. Вече знаете как се работи с функцията за затваряне на залог, използвайте я.