Bet365 мобилна версия и приложение за Android и iPhone

В тази страница ще намерите информация за мобилното приложение на bet365 и тяхната мобилна версия.

Мнозина все още се колебаят да направят стъпката към залагане през мобилно устройство, но каквито и резерви да имате, трябва да знаете, че продуктите на bet365 изцяло променят начина, по който се гледа на мобилното залагане.

  • Bet365 Мобилна Версия
  • 4.7 / 5
    • Адаптивен дизайн на сайта
    • iOS, Android, Windows Phone
    • 35+ различни спорта
  • Изтегли

*Регистрирайте се, депозирайте 10 лв* или повече във Вашата сметка и ние ще Ви дадем Кредити за Залози на стойността на Вашия квалифициращ депозит (до 100 лв*), след като направите квалифициращи залози на същата стойност и те бъдат уредени. Само за нови клиенти, важат условия. nss-bg.org

Ако търсите удобен и безопасен начин да залагате или да гледате спорт докато сте на път продължавайте да четете. Тук ще изложа причините мобилното приложение и уебсайт на bet365 да са толкова ценени сред любителите на спорта.

Първи впечатления от мобилния уебсайт

Уебсайта на бет365

При положение, че компанията на bet365 е напълно легализирана да оперира в България, едно просто търсене в Гугъл ще ви отведе директно на началната страница. Модерният уебсайт е така проектиран, че пасна идеално на екрана на мобилния ми телефон. Впечатление ми направи, че мобилната страница също е преведена на български.

Допада ми начинът по който всичко е организирано с падащи менюта за максимална оптимизация на наличното пространство, като пазарите на най-популярните спортове са достъпни през удобни иконки. Струва ми се, че мобилният уебсайт е по-компактен от страницата за компютър, което ми позволи моментално да намеря пазарите за футбол.

В тази връзка, по мое наблюдение наличните спортове са също толкова много, както и прилежащите им видове залози/пазари. С други думи, мобилният уебсайт с нищо не отнема от удоволствието да залагате на спорт.

Мобилното приложение прави всичко по-бързо

приложения за андроид и ios мобилни телефони

Мобилното приложение не се различава много от уебсайта по външен вид или функционалност. Разгледах и използвах и двете с един и същ акаунт. Това което мога да отбележа е, че подробната информация за промоциите, както и секция Помощ се зареждат директно от официалния сайт на компанията, което олекотява приложението и го прави удобно за работа дори с не чак дотам добра интернет връзка.

Допълнителна екстра за собствениците на iOS устройства е Touch ID. Бързо успях да направя нужните настройки, и преди да се усетя вече имах възможност да се логвам само с пръстов отпечатък. Това е добра мярка за сигурност, но от друга страна видях, че има възможност и да остана логнат ако желая стига да маркирам “Остани Логнат” в прозореца за вход.

Съвместимост с всички смарт устройства

Държа да отбележа, че компанията има разработени мобилни приложения не само за спортни залагания, а също така и за покер и онлайн казино. Открих, че всички те имат Android и iOS весия, които са налични за изтегляне през уебсайта.

Даже успях да си инсталирам софтуерът за игра на покер и на компютъра. Като цяло, дори и да не притежавате Android или iOS устройство, можете да използвате главния уебсайт, за всички форми на залагания, със същия успех.

Оферта нова сметка

Независимо дали се регистрирате през мобилно устройство или домашния компютърq офертата за разкриване на нова сметка си остава валидна, както и много други промоции, от които ще можете да се възползвате впоследствие. Посредством бутона “Екстра” на мобилното приложение бях препратен към страницата съдържаща информация за всички нови промоции и бонуси*. Останах с впечатление, че те се обновяват регулярно и обхващат голям набор от първенства и спортни събития.

*18+ Важат Условия и Правила

Мога ли да залагам На Живо?

Първото ми впечатление бе, че мобилното приложение на bet365 е специално ориентирано към любителите на залози На Живо. Отляво са разположени всевъзможни пазари за конкретното събитие, които мога да подредя свой собствен начин. Прозорецът със видео на живо е разположен вдясно, а непосредствено под него са всички статистически данни за които можете да се сетите.

Открих, че мога да превключвам между картината на живо и графика показваща случващото се в срещата. Тя е интерактивна и когато я плъзнах нагоре, се разкри още повече полезна информация за срещата. Не само че пазарите са изключително много и разнообразни, но за всеки спорт, най-отгоре на страницата, открих най-интересните срещи, които също така бяха обявени за предаване на живо.

Не изпитах никакви затруднения докато залагах. Системата разпознава сложните комбинирани залози и своевременно известява промените в коефициентите при залог На Живо.

Възможно ли е да затварям залозите си през мобилно устройство?

Тази толкова важна функционалност е успешно интегрирана в мобилните продукти на bet365. С последователно избиране на Мои Залози > Затвори Залог се появиха всичките отворени залози които съм направил. В последствие със “Затвори Залог” успях да уредя преждевременно някои от тях. Затвори Залог е достъпен само за определени събития и пазари. Имаме подготвена подробна страница с всички въпроси около Затвори Залог в бет365.

*Важат условията на букмейкъра.

Допълнителни инструменти

Открих, че посредством продуктите на bet365 за мобилни устройства също така имам достъп до тяхната богата уеб база данни включваща, статистика, класиране, резултати и новинарска рубрика. В допълнение, с изненада установих, че мобилното приложение на bet365 доставят новини за футболни и тенис мачове под формата на известия.

За целта трябваше да дам разрешение на апликацията да изпраща известия. След това избрах желаното първенство и от поле На Живо уточних точно какво ме интересува. По този начин съм в течение и с новите оферти и промоции от букмейкъра. Привилегията да разполагам с всички тези инструменти на едно място ме стимулира да проучвам обстойно срещите които ме интересуват.

Помощ при проблеми с приложението

лайв чат със служител на bet365

Според мен най-удобно е да контактувам с екипа по поддръжката през live chat-a на уебсайта. Все пак винаги мога да направя това и с директно телефонно обаждане на един от телефоните за страната. Просто скролнах до долу и избрах Контакти. В последствие открих и че мога да направя залог по телефона, което на свой ред би ми спестило време и главоболия ако имам някакви затруднения.

В заключение

Смятам, че мобилните продукти на bet365 са сериозна заявка за това, което можем да очакваме занапред. Компанията винаги успява да бъде в крак с новите технологии и в случая безупречните мобилни приложения потвърждават това. Всички достойнства на добре познатия сайт за залагане са имплементирани, а от друга страна бонусът за нови клиенти е повече от убедителен.

Личното ми убеждение е, че компанията не спира да се развива в позитивна насока и се чувствам уверен, че ще продължи да предлага това, от което любителите на спортни залагания и хазартни игри имат нужда. Несъмнено професионалното отношение към детайлите и нуждите на потребителите е именно това което кара клиентите на bet365 да се връщат към сайта и мобилните апликации.