Прогноза за Кристъл Палас – Болтън – Англия, FA Къп

Болтън успя да си спечели преиграване, след като на 7-и януари изкара 0-0 с Кристъл Палас. Те са кандидати за промоция от Лига 1 нагоре, в добра форма са – разбира се, предвид, че играят на трето ниво.

Палас имат проблеми във Висшата лига. Извън зоната за изпадане са само заради по-добрата голова разлика от Хъл Сити. Уест Хям ги разби с 3-0 в последния им мач, като общо от 8 нямат победа. В последните 16 състезателни мача имат само 1 триумф, 4 равни и 11 загуби.

Болтън също загубиха в последния си мач – от Суиндън с 2-1. В последните 3 мача не успяват да победят, но 2 от тях са равни. Като проблем пред мениджъра е играта при гостувания. В последните 4 такива имат само 1 победа. На 6 точки са от лидерите Шефилд.

Мачът от 7-и януари е втори пореден мач между двата отбора без гол. В последните 11 мача Болтън има 5 победи, Кристъл Палас една и всичко останало са равенства. Дори като домакин Палас няма победа срещу този отбор в последните 5 мача – 2 загуби и 3 равни. В последните 4 домакинства срещу Болтън те не отбелязват и гол.

Гостите ще имат физическо предимство, ще са и с по-малко напрежение в главите си. В предния мач показаха, че могат да се опрат на отбор от Висшата лига и ще видим доста уверена игра. Кристъл Палас имат 3 поредни загуби като домакин и общо 6 в последните 7 домакинства.

  • Прогноза:
  • Двоен шанс – Болтън или равен @ 2.40