Прогноза за Ювентус – Милан – Италия, Супер купа

Ювентус вероятно ще продължи да играе със схемата 4-3-1-2, която показва добри резултати. Ругани и Киелини показа добра игра срещу Рома и най-вероятно ще стартират пред Меди Бенатия. Аржентинското дуо Игуаин-Дибала най-накрая ще може да стартира, а Марио Маджукич ще си почине.

Проблемите за Милан започнаха още преди да са излезли на игрището, защото полета им закъсня заради технически проблеми. Ще имат по-малко време за тренировка и адаптиране към климата в Доха.

По отношение на състава, има вероятност Нианг да стартира в предното трио, което ще вкара Бонавентура в халфовата линия. Фаворит там обаче е Бертолачи, което може да наложи на Бонавентура да остане на предните линии. Бака може да изиграе последния си мач за Милан, тъй като му се спряга напускане през януари.

Ювентус ще зимува на върха в Серия А, след като победи Рома. На 7 точки са пред Вълците, което ги прави основен претендент за титлата. Милан загуби 5 точки в последните си 2 мача, но все пак кампанията не е толкова лоша. Те са на точка от третото място, което е тяхната цел.

Ювентус са в по-добра форма и имат повече време да се адаптират към Доха. Като цяло са по-добри от Милан и това си личи. Очаквам Юве да контролира темпото на играта през 90-те минути и да си осигури убедителна победа.

  • Прогноза:
  • Ювентус @ 1.70
  • Над 2.5 @ 2.05