Прогноза за Каляри – Сасуоло – Италия, Серия А

Каляри за пореден път се оказа от грешната страна при загубата от Емполи с 2-0. Предвид, че са един от най-слабите в атака отбори, те искаха съвсем друг резултат. Защитата им за пореден път ги предаде. Все още имат малко разлика от най-слабите 3 в класирането, но е време да направят нещо, ако не искат да се присъединят към долната дивизия.

Сасуоло не успява да се справи с напрежението и физическата умора от участието в Лига Европа и Серия А едновременно. Догодина е най-добре да си гледат домашното първенство. Играчи като Деоменико Берарди са контузени доста трайно. Печелят само 1 от последните 5 мача в първенството и са с 3 поредни загуби, ако броим и тази от Генк.

Могат да разчитат на почивката по Коледа, за да се прегрупират и върнат в играта. Дали ще имат сили да предотвратят трета поредна загуба в Серия А?

Каляри допуска 39 гола в първите си 17 мача тази кампания (средно над 2 на мач). Сасуоло няма победа в последните 8 гостувания. Каляри все още няма загуба от Сасуоло в най-елитната дивизия в Италия – 3 равни и 1 победа. На своя стадион са спечелили 16 от 24 възможни точки.

И двата отбора идват от загуби. Каляри допуска гол в последните 6 свои домакинства. Във всички техни домакински срещи и двата отбора отбелязват гол. Сасуоло бележат във всеки от своите мачове като гости, но и техните противници бележат, което им пречи да печелят точки.

  • Прогноза:
  • Двата отбора да отбележат гол @ 1.70