Прогноза за Хъл Сити – Евертън – Англия, Висша лига

Хъл Сити няма победа от 7 мача. В последния мач паднаха от Манчестър Сити. Те са надолу в класирането и имат много притеснения. От три поредни мача нямат гол, а са допуснали 7. Имат проблеми във всяко едно отношение на играта си.

Евертън бързо се вдигнаха от загубата от Ливърпул и успяха да победят Лестър с 2-0 в последния си мач. Миралас и Лукаку донесоха първата победа като гост на отбора от 7 гостувания. В момента са на 7-мо място.

Последната им среща е от сезон 2014/2015. Тогава Хъл Сити победи с 2-0 и сложи край на серията от 4 мача без победа срещу Евертън. Срещата на Гудисън парк тогава пък завърши 1-1.

В 5 от последните 9 мача Евертън печели, 2 пъти печели Хъл си и има 2 равенства. В 5-те домакинства на Хъл, двата отбора имат по 2 победи и 1 равен.

Тигрите не успяват да победят в нито един от последните 7 мача в първенството и Евертън имаха некратка серия. И двата отбора имат нужда от победата, но сякаш ли гостите изглеждат по-мотивиран. В последния мач избухнаха, които напоследък са слаби. Могат да разчитат само на победата си от преди 2 сезона за мотивация.

  • Прогноза:
  • Евертън @ 1.90
  • Над 2.5 гола @ 2.15