Прогноза за Катар – Русия – Приятелски мач

katar-rusiyaКатар показа добри резултати във втория кръг на квалификациите и продължи в третия като лидер в групата. В трети кръг обаче имаха доста сериозни, които все още не мисля, че могат да преодолеят. В четирите изиграни срещи паднаха от Иран, Узбекистан и Южна Корея. Победиха Сирия. Това им отрежда 3 точки и 5-та позиция с голова разлика от 3:6.

Русия разочарова феновете си по време на Европейското във Франция. Очакваха много повече от футболистите, а те завършиха на последно място в групата. След този провал, отборът получи доста критики от фенове и експерти. Това доведе до серия от кадрови промени. Новият треньор започна с 3 приятелски срещи – равен с Турция, обеда над Гана и неочаква загуба на косъм от Коста Рика.

Двата отбора са се срещали един път – през март 2011. Тогава мачът завърши наравно и никой не излезе като победител. Катар е отбор, който се представя солидно у дома. Печелят доста като домакин. Русия не е в най-добрата си форма. Имат само 2 победи тази година, 5 загуби и 3 равни. Очаквам факта, че това е приятелски мач да позволи на Русия да играе спокойно.

  • Прогноза:
  • Русия @ 2.15