Прогноза за Дижон – Монако – Франция, Лига 1

dizhon-monakoДижон има доста проблеми със състава, особено в защита – Седрик Фару и Фуад Шафик. Отсъстват още халфовете Мехди Абеид, Антони Белмон, Мартин Марвин и Флоран Белмон. Вероятно ще играят в нова формация.

Монако също има проблеми със защитата – ще играят без Менди и Джамерсон. На левия бек ще видим Раги, а на централния бек с Глик ще е Диало. Ако Джибрил Сидибе получи почивка, на негово място ще е Туре. Жардим може да реши да пусне и играчи като Лемар, Мбапе, Моутиньо. И Монако ще е с експериментален състав.

В 11 от последните 12 мача в Лига 1 на Монако има над 2.5 гола. В последните 3 печелят с разлика от поне 3 гола и не допускат гол. Дижон има под 2.5 гола в последните 3 мача срещу Монако. В последните 6 домакинства нямат загуба.

Сегашните домакини бяха на минути от постигане на първата си победа като гост за сезона срещу Бордо. В защита имат адски много проблеми. В последните 3 мача са допуснали 7 гола.

Монако не показа грам колебание срещу Марсилия, размаза ги. Само на точка зад Ница са. Независимо от това колко променен ще е състава, Монако е фаворит!

  • Прогноза:
  • Монако @ 1.75