Прогноза за Австрия – Словакия – Приятелска среща

avstriya-slovakiyaШансовете на Австрия да се класира на Световното се поизпариха след загубите от Сърбия и Ирландия. Те се намират на 4-то място, на цели 6 точки от лидерите. Поне са добри във вкарването на голове, което може да им помогне в приятелската среща срещу Словакия.

Словакия спечели 2 мача и загуби 2 в своята група, в която е и Англия. На трето място за Словения са, на 2 точки от мястото, което ще ги класира напред. Имат увереност след двете победи срещу Литва и Шотландия. В тях не допуснаха гол и отбелязаха общо 7 гола. Тези 2 поредни победи сложиха край на серията от 3 поредни загуби. Трябва да отбележим обаче, че двете победи са като домакин.

Има само 3 мача между тези отбора. Имат по 1 победа и 1 равенство. Статистиката ги изравнява. Последният мач беше в Австрия през 2011, когато Словакия би с 2-1. Над 1.5 гола има във всяка една от 3-те срещи, в една има над 2.5 гола.

Словакия не е добър гост, но Австрия е в лека криза. Струва ми се, че може да има равен резултат. Ако има голове, те ще са през второто полувреме. Вярвам, че Адам Немец от Словакия ще вкара отново. Той вкара в последните 2 мача.

  • Прогноза:
  • По-резултатно полувреме – второ @ 2.15
  • Адам Немец да отбележи по всяко време @ 4.50