Прогноза за Уругвай – Венецуела – Световна купа – квалификации

urugvaj-venetsuelaУругвай продължава кампанията си за класиране на Световното в Русия с мач срещу Венецуела.

За домакините не можем да кажем, че са в перфектна форма. На Копа Америка не можахме да ги видим да излязат от групите. Миналия месец изиграха две срещи от тези квалификации, като загубиха 1 от тях. Водят в таблицата, като Венецуела е съперник, който може да надвият, за да останат на върха.

Удобното е, че Венецуела все още търси първа победа в кампанията. В последните 5 мача имат 3 загуби и 2 равни. Имат проблеми най-вече в защита, защото са допуснали цели 21 гола.

Между двата съперника има 16 изиграни срещи. В 7 от тях триумфират играчите на Уругвай, в 4 тези на Венецуела, в другите 5 има реми. Като домакин Уругвай печели 4 пъти и губи 4 пъти. Двата отбора се срещат последно по време на Копа Америка, където Венецуела печели с минимален резултат.

В сегашното състезание Уругвай показва колеблива, но по-добра игра от тази на Венецуела. На първо място са, но Бразилия диша във врата само с 1 точка зад тях. От общо 8 мача в този турнир са спечелили 5. Венецуела няма нито една победа от 8-те си мача тук. Могат да се похвалят само с равенства.

  • Прогноза:
  • ПП/КР – Уругвай/Уругвай @ 1.90
  • Чиста мрежа за Уругвай @ 1.72