Прогноза за Рапид Виена – Сасуоло – Лига Европа

rapid-viena-sasuoloДата: 20.10 Час: 22.05

Битката за върха на група Ф в Лига Европа продължава с мача между Рапид Виена и Сасуоло. Всички 4 отбора в групата имат по 3 точки след два мача.

Виена започна с победа срещу Генк с 3-2, след това загубиха минимално от Билбао. Трети са в грубата на принциша на головата си разлиха. Допуснали са 3 гола и са отбелязали толкова. Победа в тази среща ще им даде шанс да застанат на първото място.

Сасуоло са втори, отново заради головата си разлика. Те започнаха с победа срещу Билбао с 3-0, но паднаха от Генк с 3-1. Победа в този мач може да ги извади на първото място, в зависимост от представянето на Генк.

Двата отбора не са играли помежду си до сега за евротурнир. Рапид Виена играе доста слабо срещу италиански отбори – 2 победи, 3 равни и 14 загуби от 19  мача. Отбелязали са 20 гола и са допуснали 53. Сасуоло играе с австрийски тим за първи път в историята си.

Всичко е срещу Рапид Виена. Сасуоло са лек фаворит, нищо че играят като гост и за пръв път в тази страна. Миналата кампания Рапид спечели 2 от 3 домакинства в Лига Европа. Сега ще търсят прогрес. Сасуоло бяха в серия от 5 мача без загуба, но Генк го прекрати. Вярвам, че ще създадат много проблеми на домакина.

  • Прогноза:
  • Сасуоло @ 3.40
  • Двата отбора да отбележат гол @ 1.77