Прогноза за Кардиф – Бристол – Англия, Чемпиъншип

tuluza-monakoДата: 14 октомври 2016 Час: 20.00

Тулуза миналата година беше отбор, който поднесе доста разочарования. Завършиха на крачка от изпадане. Продадоха и няколко важни играчи през лятото. Интересното обаче е, че мениджърът Паскал Дюпраз успя не само да задържи нивото на отбора, но и да го вдигне.

Да, отбора направи грешки този сезон, но се намира в първата половина на таблицата. В последните 5 срещи имат 2 загуби от Каен и Бастия и 3 победи срещу Лил, Гингам и ПСЖ.

За Монако нещата стоят много по-сериозно този сезон, спрямо миналия. За сега вървят добре, но все пак нещата едва започват. Трябва да са фокусирани, има много места, на които могат да се спънат. В последните 5 мача имат само 1 загуба от Ница и 4 победи срещу Лил, Рен, Анже и Метц. След 8 мача са на второ място с 19 точки.

В срещите между тези два отбора печели основно Монако. През миналия сезон като домакин биха с 4-0, а като гост направиха равен 1-1 с Тулуза. Да, Тулуза печели всичките си домакинства през тази кампания, но не са фаворити. Формата на Монако е добра, мотивацията е голяма.

  • Прогноза:
  • Монако @ 2.40