Прогноза за Сейнт Винсент и Гренадините – САЩ – Квалификации за Световно първенство 2018

Сейнт Винсент и Гренадините - САЩЗапочвам направо с това, че за Сейнт Винсент и Гренадините това ще е един много тежък мач, извън тяхната категория. Чудо е, че са стигнали до тук! Губят 4-те си мача мача тук, допускайки 3 или повече гола. Ще си ходят от тези квалификации, сигурно е. В двете си гостувания имат 6 допуснати гола.

САЩ обаче не трябва да взима това като сигурна победа, защото последния път, когато се срещнаха със Сейнт Винсент и Гренадините, аутсайдерите ги поведоха. След това накараха Тринидад и Тобаго да се изпотят много за победата с 3-2.

САЩ идват тука от Копа Америка, на която бяха домакини. Представиха се добре със стигането до полуфинал. Всичко друго, освен победа на тези квалификации, дори и класиране на Световното, ще е срам. Ще трябва да поработят за това, защото са на 2-о място, с 3 точки зад Тринидад и  Тобаго и само 1 пред Гватемала в борбата за второто сигурно място.

Домакините няма да се дадат без бой, макар и САЩ да са почти сигурни победители за мен. Това ще е един от най-големите в историята на острова. САЩ са без Клинт Демпси, който винаги е помагал в трудни моменти, а и като цяло атакуващият им потенциал не е голям. Не очаквам да отвеят Сейнт Винсент и Гренадините.

  • Прогноза:
  • Сейнт Винсент и Гренадините +3.5 Азиатски хендикап @ 1.90