Прогноза за Монако – Анже – Франция, Лига 1

monako-anzheМонако бяха доста добре надвити от Ница в последната им среща. Загуба с 3-0 си е категоричен триумф. Защитата на Монако беше под всякаква критика. Достатъчно смути играта на всички нива, че не можаха да отбележат и 1 гол. Публичното извинение на Раги към феновете е достатъчен сигнал за кошмарната игра, която и играчите усещат.

Радамел Фалкао е с контузия на главата и ще пропусне мача с Анже. Хубавото е, че той вече не е в болница. Анже са отбор във форма. Имат 3 поредни победи – срещу Дижон, Бордо и Каен. Слабото им място е играта като гост – 2 загуби и 1 победа.

Монако има 3 победи в последните 7 помежду им. Анже също имат 3 победи и има 1 равенство. Анже спечели през 2011. Миналия сезон победител бе Монако. В 6 от тези 7 мача е имало над 2 гола.

Монако са във фаза анализ и решаване на проблеми. Мачът с Ница трябва да им е подействал отрезвяващо за реалното състояние на клуба. Имат предимство, че като домакин нямат кой знае какви сътресения. В три мача са без загуба и са отбелязали 8 гола. Това е шансът им да компенсират феновете си.

  • Прогноза:
  • Монако @ 1.67
  • Монако над 1.5 гола @ 1.90